E2r

Sådan installeres en vægmonteret øloplukker

I trængsel og travlhed i vores dagligdag

I trængsel og travlhed i vores dagligdag, oftere end ikke, hvad vi spiser, er øjeblikkelig eller klar til at forbruge. Vi har instant nudler (blot tilføje varmt vand), vi har instant kaffe (igen, bare tilføje varmt vand), og vi har vores flaske varer, som vin, øl, sodavand, syltetøj, gelé, etc. hvor alt, hvad vi behøver at gøre er åbne låget og "poof" vi er klar til at forbruge. Vi har brug for særlige tingester kaldet åbnere til at åbne disse godbidder.

Der findes mange former for åbnere: Der er oplukker (øl oplukker), vin oplukker, der er mest populær i form af kanin åbneren, krukken oplukker, og dåseåbnere. Ofte disse openers er bundet op til et køkken post eller magnetiseret på vores køleskabe, og nogle gange er de malplacerede eller tabt. Det kan være irriterende, fordi når du har brug for åbneren, er det ikke til at finde. Så hvad kan vi gøre for at forhindre en sådan dilemma? Vi kan montere åbneren på væggen ved at følge følgende trin (Her skal vi henvise til den oplukker, selvom trin svarer).

  1. Valg af Kind of Opener. Som nævnt ovenfor er der mange former for åbnere afhængigt af behovet, men én ting er konstant i at vælge den form for åbneren, sørg for at det er holdbart. Du kan aldrig gå galt med at vælge en stål opener, de får arbejdet gjort, og når de anvendes korrekt, kan de holde en meget meget lang tid.
  2. Valg Hvor til Mount Said Opener. Ved valget den ideelle placering til montering af oplukker, skal to ting holdes for øje-afstanden fra åbneren til oprindelsen af flasken og afstanden fra åbneren til skraldespanden. Disse afstande skal være så tæt på hinanden som muligt, måske papirkurven selv være placeret lige under oplukker.
  3. Montering af oplukker. Der er en række måder at gøre dette. Hvis et borehul er tilgængelig på åbneren, kan man bore et hul på væggen, skal du indsætte en skrue-fit og skru oplukker i væggen. Dette er sandsynligvis den mest holdbare af de metoder, men kræver en boremaskine, en skrue pasform, skruer og selvfølgelig en smule teknisk know-how. Den anden metode kræver nogle meget stærke dobbeltklæbende tape (notere sig, at når vi siger stærk dobbeltklæbende tape mener vi STRONG, ellers er det bare ikke vil vare) eller hurtig tør cement / super lim. Proceduren er ret enkel. Rengør væggen, hvor oplukker vil blive monteret, skræl båndet, skal du montere tape på væggen, skræl den anden side af båndet og sæt oplukker til det. For hurtig tør cement / super lim, er den samme procedure anvendes.

Flasker og dåser gøre vores travl dag lidt lettere at håndtere

Sådan installeres en vægmonteret øloplukker. Valg af kind of opener.
Sådan installeres en vægmonteret øloplukker. Valg af kind of opener.

Flasker og dåser gøre vores travl dag lidt nemmere at håndtere, især med smarte væg kapselåbnere som du kan placere i en bekvem stedet. Så følg instruktionerne ovenfor og glad åbning! POP!