E2r

Sådan køber gårdhave mursten

Installation mursten på din terrasse er en af de bedste måder at sætte fut i dit udendørs. Selvom du kan lægge andre materialer på din terrasse - såsom sten, sten finér, plain eller farvet beton og tegl - de fleste Gør-det-selv entusiaster foretrækker mursten, fordi de er relativt nemme at installere. Ved dog, at mursten er ganske dyrt i forhold til andre brolægning materialer, men din oprindelige investering vil blive opvejet af mursten 'naturlig holdbarhed. For at få mest værdi for dine penge, det hele starter med at vide, hvordan du vælger gårdhave mursten. Her er nogle praktiske tips til dig at huske:

Sådan køber gårdhave mursten. Overveje, hvilken type.
Sådan køber gårdhave mursten. Overveje, hvilken type.
  • Overvej farven. En af de mest oplagte overvejelser er farven på patio mursten, som du vil købe. Fælles farvetoner inkluderer brun, tan, birk, og mørkegul, men de mest populære er rødlige mursten, som giver en naturlig, Jordet vibe til et hjem ydre. Når man overvejer farven på mursten, som du vil købe, er du nødt til at sørge for, at det i overensstemmelse med den overordnede farve design og temaet for dit hus udendørsbrug. En anden overvejelse er graden af forventet trafik i området, som du ønsker dine mursten installeret: den generelle regel er, at områder med høj trafik er bedre tjent med mørkere farvede klodser.
  • Overveje, hvilken type Der er to generelle fabrikater af belægningssten mursten:. Det første er ler, og den anden er beton. Teglsten er den mere traditionelle materiale, mens beton har vundet popularitet i de sidste 30 år. Beton er kendt for at være mere holdbart.
  • Overvej mønsteret. Der er mange måder, du kan lå de mursten i din terrasse på grund af mursten 'ensartet form og størrelse. Nogle populære eksempler omfatter simple rektangulære design mønstre, skakbrætmønstre og kurveflet mønstre, til mere komplekse geometriske former eller buede former (med disse buede former, dog ved, at du ville have til at skære nogle mursten til korrekt størrelse). Når du har et mønster i tankerne, vil du være i stand til at beregne, hvor mange mursten du bliver nødt til at dække terrassen overfladeareal.
    • Husk: Det er bedre, at du i løbet beregne antallet af mursten, du vil købe i stedet for at undervurdere den. Det er fordi at opnå nøjagtig samme nuance og farve af mursten kan vise sig at være en vanskelig opgave, så den bedste måde er at få alt, hvad du har brug for alle i én rejse.
  • Kender dens kvalitet og værdi. Ved, at forskellige typer af mursten har varierende styrke og modstandsdygtighed, så sørg for at du køber kvalitet mursten, der er blevet bestemt velegnet som brolægning materiale. I USA er standarden for brolægning mursten ASTM C902, eller Standard Specification for fodgængere og Light Trafik Bane Brick. Mærket af mursten, som du køber, bør være i overensstemmelse med disse standarder, bede om den medfølgende dokumentation fra butikken ledsager. Én måde at vide, om mursten, som du køber, er egnet som belægningsmateriale er at trykke én mursten med en hammer. Hvis det lader en høj metallisk lyd, så er det jo for stærk, holdbar kvalitet, hvis det thuds ligner en blok af træ, så er det mindre holdbare og er designet til at være en ornamental mursten.
  • Overvej at købe gummi mursten. Hvis du leder efter et alternativ til hårde mursten, hvorfor så ikke vælge gummi mursten? Gummi mursten er lavet af 100% genbrugt dæk gummi, og de detail for omkring 10€ 0,95 hver (hvilket gør dem dyrere end almindelige mursten). De er mere komfortable og anbefales til brug over et lille areal.

Husk, vil købe kvalitet mursten kræver en smule forskning og sammenligning shopping på din side. Men at sikre, at du køber den bedste til din terrasse vil sikre, at du ville have en flot hjem udvendige i år at komme!