E2r

Sådan kompost i en pose

Kompost er meget nyttigt ikke blot til jord, men også for miljøet

Kompost er meget nyttigt ikke blot til jord, men også for miljøet. Det meste kompost fremstilles i store bunker. Dette kan være generende for dem, der bor i små områder, men ønsker at hjælpe miljøet ved nedbrydning af deres affald. Heldigvis en alternativ metode kaldet pose kompostering kan bruges til at hjælpe personer med små rum i deres område for at genbruge deres organiske materialer.

Hvis du ønsker at vide, hvordan man kompost i en taske, her er de trin, du skal tage.

Sådan kompost i en pose. Saml materialer til dit projekt.
Sådan kompost i en pose. Saml materialer til dit projekt.
  • Saml materialer til dit projekt. Bag kompostering er meget let. Du behøver kun din affaldsmaterialer, jord, vand og plastpose. Dine affaldsmaterialer bør bestå af både grønne og brune affald ingredienser. Dette vil sikre, at du vil have en balanceret blanding for din kompost. Hvis du forsøger at genbruge din mad affald, kan du starte med at spare de grøntsager, pasta, frugt, brød og skræl. De gør gode kompost i en pose.
  • Placer affald ingredienser til din plastik frysepose. Når du har nok affaldsmaterialer, begynde at overføre dine affald til din plastic frysepose. Din taske skal indeholde både brune og grønne affald. Bortset fra din mad affald, kan du tilføje strimlet aviser, døde blade, pap, tørret græs og savsmuld. Dette vil tjene som de grønne affald ingredienser til din kompost.
  • Føj fugt til din kompost. Din kompost i en taske er ikke godt, medmindre du tilføjer fugt til det. Blot blot tilføje vand til din plastikpose, indtil materialerne er våde. Sørg for at du ikke vil tilføje for meget vand. Det skal føles fugtig og ikke gennemblødt.
  • Forsegl plastic frysepose. Når alle dine materialer er placeret i posen, luk den og placere den i en anden taske. Sørg for at du skriver datoen på frysepose. Når du er færdig, skal du placere posen i et varmt sted. Dit skab eller garage er en god placering til din kompost i en taske.
  • Tjek om den første del af processen er færdig. Du vil vide, om den første del af komposteringsprocessen er komplet, hvis den indre temperatur i bunken fortsat på et meget lavt niveau i to på hinanden følgende uger. Ingen synlig grøn ingrediens i bunken er også et tegn på, at den første fase af processen er færdig.
  • Kontrollere, om den anden del er færdig. Efter den første fase af processen er færdig, lad den stå i mindst en til to måneder. Denne anden del kaldes hærdeprocessen. Denne fase sikrer, at din kompost er stabil at bruge. Dette er meget vigtigt, fordi hvis du bruger ustabil kompost, kunne mikrober i bunken skade dine planter. Når den anden fase af komposteringsprocessen er færdig, kan du nu bruge din kompost og føje den til dine planter.

Det er de trin, hvordan du kan genbruge dine affaldsmaterialer i en pose. Realiseringen af kompost i en pose er en praktisk måde at genbruge dine affald materialer og de følgende trin vil guide dig om, hvordan man gør det.