E2r

Sådan laver du dit soveværelse til en oase

Du har altid drømmer om at få en ferie

Du har altid drømmer om at få en ferie, væk fra vanvid af byen. Du ønsker at klækkeligt belønne dig selv, måske for dit hårde arbejde. Du forestiller dig at bruge det i en fancy hotel, i en posh udvej, eller i et fjernt ø. Du regner med, at der er intet som at tilbringe tid i en oase ligger lige at give nydelse til dig. Så forstår man, at du ikke har tid til at forlade, dit budget er for stramt, og alt, hvad du troede, er rent lunefuld.

Nå, ikke blive frustreret. Du har stadig en stor mulighed for at overveje: forvandle dit soveværelse til en oase. Her er nogle problemfri forslag:

  1. Farve det blødt og naturligt. Her er en forretningshemmelighed. Grønne, brune, og beige er foretrukket af spa-ejere ikke fordi de er trendy, men fordi de er beroligende og natur-inspireret. De gør de kræsne spa aficionados føle sig mere afslappet, og hvad der ellers, derhjemme. Lad farvesætningen i dit rum berolige dig. Men eksperter rådgive at male dine vægge alle hvid er et no-no. Hvorfor? Det er kedeligt. Du ønsker måske at bryde monotonien ved at tilføje nogle accent eller kontrast for at gøre det hvide lidt mere ud over det sædvanlige.
  2. Gør ting i det gå sammen. Få inspiration fra et bestemt tema. Måske den blå himmel eller en frodig skov eller en tropisk have eller noget, du især gerne. Det ville helt sikkert gøre dit soveværelse mere indbydende. Du kan løsne op bedre, hvis intet stikker ud omkring dig. Du ville sikkert blive glad for at se, at alt er i harmoni.
  3. Put accenter i det der betyder noget for dig. Vise stumper og stykker, der virkelig holder af dig. Indrammede billeder af dine kære, kære kolleger, og nære venner. En hylde til din bog eller DVD-samling. En krog for din barndom memorabilia. Disse ejendele ville helt sikkert bringe dig glade tanker, når det er nødvendigt. Du kan også få nogle kunstværker, der afspejler, hvem du virkelig er. Et maleri. En skitse. En skulptur. Placer dem i dit soveværelse som dramatiske stykker, så når man ser på dem, bliver du automatisk transporteret ind i en verden kun kendt til dig. Du kommer til at flygte og slappe af i din egen måde. Men glem ikke en hæk regel her: holde tingene enkle og tæt på dit hjerte. Du bør ikke bruge dit soveværelse til at teste edgy tendenser eller vise dine særheder. Medtag kun de ting, som er meningsfuldt for dig.
  4. Husk, det er dit soveværelse. Må ikke konvertere det til et kontor, spiseplads, eller en stue. Det er dit private rum. Brug den som din personlige fristed. Det forbeholdes din komfort, hvile og pusterum - intet andet.
Sådan laver du dit soveværelse til en oase. Farve det blødt og naturligt.
Sådan laver du dit soveværelse til en oase. Farve det blødt og naturligt.

Nu, da du ikke vil virkelig være at bruge mange penge på din "drøm ferie", kan du ønsker at spendere på perking op dit soveværelse. Hvad med at købe nye seng ark? Ekstra puder? Spændende forhæng? En lampeskærm? Definitely, at ekstra penge er intet, når du endelig komme til at nyde dit soveværelse, som din nyfundne oase.