E2r

Sådan niveau en bar køkkenbordet

En bar køkkenbordet er en praktisk og attraktiv tilføjelse til ethvert hjem derude med plads til korrekt støtte det. Det gør køkkenet (hvis du har installeret det der) et godt sted at nyde en drink og hygge med familie og venner. Chancerne er du allerede har gjort netop det, efter at have installeret en bar bordplade på din egen eller med hjælp fra venner eller måske en professionel. Så lige nu er du i de afsluttende faser af topbeslaget, men bunden er ikke helt sikker endnu, som vil give dig mulighed for korrekt nivellering af bar køkkenbordet. Heldigvis, vil du ikke længere være krav om de fleste af de materialer, du havde brugt til at lave en bar køkkenbordet. Faktisk alt, hvad du vil virkelig har brug for nu (når det kommer til at udjævne bar køkkenbordet mindst) er en hammer, tre træ to-by-fours, en kniv og et koben. Alt taget i betragtning, hvis du virkelig allerede har gjort og installeret bar køkkenbordet i første omgang, så er det mere end sandsynligt, du har disse emner liggende rundt i arbejdsområdet, hvilket gør tingene lettere. Så gør dig klar igen, og fortsætte med at læse for at finde ud af, hvordan man korrekt niveau en bar køkkenbordet.

Sådan niveau en bar køkkenbordet. Find ud af hvor meget du skal niveau.
Sådan niveau en bar køkkenbordet. Find ud af hvor meget du skal niveau.
  • Find ud af hvor meget du skal niveau. Den første ting du skal gøre, er let nok, skal du blot trække på køkkenbordet for at se hvor langt væk du er, samt at regne ud, hvor meget du har brug for (eller ønsker) at nivellere bar køkkenbordet. Det vil kræve en smule indsats, men ved at gøre dette kan du måle den nøjagtige afstand fra nivelleret køkkenbordet for at gøre dit arbejde lettere i de næste trin.
  • Fastgør nivelleret køkkenbordet. Når du har korrekt målt den afstand, du har brug for, nu kan du sikre den. Til dette vil du har brug for noget, der vil gøre det lettere for dig at løfte køkkenbordet i den ønskede position, som er der, hvor de to-by-fours komme i. Den nemme måde er at kile den to-by-fire på den yderste kant af køkkenbordet, og derefter bruge din hammer til at skubbe det i den videre og ordentligt niveau køkkenbordet. Når færdig, blot gentage processen i midten, og den anden ende af stangen køkkenbordet for fuldstændigt at nivellere den. Men fangsten er, at hvis du har en flisebelagt gulv så chancerne er det vil blive ridset op på grund af de to-by-fours. Hvis du ikke ønsker, at dette sker, så du vil få brug for to eller tre ekstra par hænder til at hjælpe løfte køkkenbordet for dig. Hverve den nødvendige hjælp, har dem løfte den, og placere de tre to-by-fours med henblik på at sikre den jævnet med jorden køkkenbordet.
  • Der er en måde at fastgøre det, hvis ende er fastgjort til væggen. Hvis du havde gjort dette projekt et stykke tid tilbage, og blot ønsker at udjævne det igen, så du er nødt til at gå gennem en lidt større indsats til niveau det, fordi sidste ende vil sandsynligvis blive fastgjort til væggen. Brug din kniv til at skære omkring og gennem kanten af vedlagte køkkenbordet for at løsne kalfatring. Endelig kan du bruge din koben til at løsne køkkenbordet og lidt fjerne det fra væggen. Dette vil give dig mulighed for at udjævne bar køkkenbordet, som er angivet i ovenstående vejledning.

Tillykke, du har nu jævnet din bar køkkenbordet! Hæld dig en drink og nyde.