E2r

Sådan opdaterer du et land køkken

Et land køkken altid fremkalder en følelse af varme og komfort

Et land køkken altid fremkalder en følelse af varme og komfort. Det bringer tilbage behagelige minder fra godt selskab og god mad, kombineret med en hyggelig atmosfære, der gør en til at føle sig rigtige hjemme. Køkkener, der har tilpasset til landet stil er stadig så ønskelig som de var da helt tilbage hvornår. Det er et tidløst look, der kun skal en lille remodeling at holde den frisk og up to date.

Sådan opdaterer du et land køkken. Træ er grundlæggende, når det kommer til land.
Sådan opdaterer du et land køkken. Træ er grundlæggende, når det kommer til land.

Redecorating et eksisterende land køkken er et projekt, der både er underholdende og ganske enkelt at gøre, da det stadig er den i ting til dato, og ikke så dyrt som man kan forestille sig det at være. Du skal bare nødt til at få de kreative safter går og give det et skud. Selv om der er ingen hårde og hurtige regler at følge, følgende er blot et par ideer til at motivere og hjælpe dig med at komme i gang med dette projekt:

  1. Få inspiration fra blade, at funktionen land køkken motiver. De kan være i stand til at give dig nye idéer til dit eget køkken.
  2. Træ er grundlæggende, når det kommer til land. Træ kabinetter, borde og andet tilbehør spiller en stor rolle i skabelsen af dette særlige land look. Påføring af et nyt lag maling i varme farver af gule, blå og røde farver er en sikker måde at holde op med traditionen. En anden idé ville være at blot at plette træ for at give det et rustikt udseende. Sørg for at sand og prime overflader, før du gør. Prøv at bruge krom håndtag eller greb for dine køkkenskabe at fastholde, at gammeldags og tydeligt længselsfuld stil.
  3. Giv dine vægge et nyt look ved hjælp af tapet med et land motiv. De er billige, lette at finde, og kommer i et utal af designs du kan vælge imellem. Du kan også vælge at male dine vægge. Whites og cremer er almindelige farver er til stede i et land køkken. De er ikke blot skabe en følelse af varme, er de også meget lettere at accessorize.
  4. Giv dine gulve landet udseende også. Træ er stadig den mest udbredte og ser sit bedste, selv når blot marmorsokkel. En anden billig idé ville være at laminere dit gulv i et rigt og jordagtige farver.
  5. Køkkenvask er en vigtig armatur i ethvert køkken, så tag dig tid til at vælge en, der vil forstærke din. Et land stil vask normalt lavet af kobber og porcelæn, og ligesom alt andet du har brug for i dette projekt, let tilgængelige.
  6. Dekorer dit køkken med gamle malerier og vintage fotografier. Tjek de lokale loppemarkeder og antikvitetsforretninger. De bærer en masse unikke og interessante elementer, der er store tilbehør. Brug din fantasi. Gamle spejle, porcelæn og stuehus møbler er blot et par tilføjelser, der vil tilføje til landet appel af dit køkken.

Oplev fornøjelsen af at have et land, køkken og opbygge vidunderlige minder med din familie og venner, mens du nyder den hjemlig følelse det bringer. Efter en hård dags arbejde, er det altid rart at se frem til at have en stor hjem-kogte måltid og tilbringe kvalitetstid med dine kære i denne meget specielle rum.