E2r

Sådan opretter stilfuldt fordør designs

Stilfuld dør design og andre cool dekorationsdetaljer er ting du kan lære i online design klasser. Her er en enkel, men effektiv måde at tilføje lidt kunst til udseendet af en almindelig hoveddør uden bekostning af leje en privat dekoratør. Der er så meget sort i forreste dør stilarter, farver og teksturer kan det være klogt at reflektere et øjeblik på, hvad din hoveddør allerede ser ud. Spørg dig selv: hvordan ville det se ud med en stencil mønster på det? Der er visse stilarter af døre, der allerede er ret detaljeret, med udskæringer og glas facetter samt naturligvis vil ikke alle døre ser til højre med en stencil mønster på dem. Generelt er de typer af fordørene, der vil bære en stencil mønster godt er enten helt fast eller har meget lidt bevel arbejde i dem. Det mest ideelle form for døren til at bruge en stencil design på en af massivt træ, hvor der er ingen glas overhovedet. Også, det hjælper at have en skrå frame mønster i selve træet. Dette gør det muligt boligejer at bruge interessante kantmønstre.

Sådan opretter stilfuldt fordør designs. Fokus på hvad du ser foran dig.
Sådan opretter stilfuldt fordør designs. Fokus på hvad du ser foran dig.

Som et eksempel på denne øvelse lad os bare sige, at din hoveddør er massivt træ med udskårne rammer i Ådring. Du havde døren malet en solid farve på ydersiden til at forbedre dit hjem udseende, men døren viser noget, men Antique White på indersiden og du absolut keder med det. Du ønsker at gøre noget for at vække den lidt, giver det noget liv, og nogle gnistre, så hvad gør du? Når du stencil noget, selvfølgelig er den største beslutning om at gøre er at fastlægge den slags udseende vil du have din hoveddør at have. Er du den type person, der er i blomster, eller foretrækker du en mere naturalistisk, jordovn look med efeu og mos? Hvad med de nuttede "country ænder" du har set på dine naboer bestik eller køkken gardiner? Mange håndværk og butikker bære en bred vifte af stencil former, så mulighederne er uendelige. Når du har valgt din foretrukne design, bør du først kigge på den solide dør og forestille det i dit sind med det færdige design.

Fokus på hvad du ser foran dig

Fokus på hvad du ser foran dig. Du har en solid træ dør med et enkelt, hvidlig maling anvendt på den. Over døren knop, er i øjenhøjde to mellemstore frames hugget i dørens overflade. Nedenfor er der et stor ramme skåret i træ overflade. De stencils, du har valgt er nogle vedbend mønstre, samt de charmerende land ænder - som er ved middel højde. Dine maling bør være håndværk akryl, da disse er de nemmeste at arbejde med på denne form for projekt. Apple Barrel er den foretrukne mærke af mange håndværk maling brugere, men der er en række andre mærker til rådighed på din lokale håndværk butik. De farver, du ville vælge til dette projekt er: Hunter Green, Land Blå og Orange græskar. Du bør også købe et sæt nye børster. Camel hår er bedst til at arbejde med på træ. Ivy stencils, du har købt kom i to forskellige stilarter: du har et mønster med vedbend i form af et "L" for hjørner, samt et mønster for lige linjer. Før du begynder, vil du ønsker at rense hoveddøren for snavs, så pigmentet vil gå videre uden nogen striber eller pooling. Du vil også mindske mængden af luftbobler i malingen ved at gøre dette.

Det næste skridt er at tage ud af din første stencil

Det næste skridt er at tage ud af din første stencil - det vinklede Ivy mønster - og placere den mod den første, facetslebne frame over grebet. Nu er der to måder at gøre dette. Hvis du føler dig modig og ønsker at gå videre og male i stencil selv, så gør det. Men jeg vil stærkt anbefale at trække stencil ud med en blyant først. Når stencil mønster er blevet malet, vil det være sværere at rette eventuelle fejl, du foretager. Det er generelt en meget bedre idé at trække hele mønstret før tilsætning pigment til design. Tegn grænserne i første omgang. For at gøre dette, skal du placere den vinklede vedbend mønster mod toppen, venstre hjørne af den første udskårne ramme. Tegn design i overensstemmelse hermed, så vend stencil rundt og gentage processen på det modsatte hjørne. Derefter gøre det samme for de nederste hjørner. Når alle fire hjørner er på plads bør der være et lille mellemrum mellem hver af de fire vinkler. Udfør den samme proces på det andet billede, indtil det er omgivet af vedbend mønster samt.

Når du er færdig med at tegne i top mønster

Det næste skridt er at tage ud af din første stencil. Når du er færdig med at tegne i top mønster.
Det næste skridt er at tage ud af din første stencil. Når du er færdig med at tegne i top mønster.

Når du er færdig med at tegne i top mønster, gå til den nederste ramme og gentag processen. Med den større ramme i bunden af hoveddøren, vil du også bruge vedbend forlængelse nævnt tidligere. Derefter vil du tegne i gæs. Med et mønster, placer den mod døren, i midten af vedbend frame, trække det ud, derefter vende samme mønster omkring og tegne en anden gås, så de vil blive konfronteret med hinanden i det færdige værk. Herefter vil du forberede dine pigmenter og begynde at male design ved hjælp af Hunter Green for vedbend, Country Blå for kroppen af gæssene, og den orange græskar for deres regninger og fødder. Tag din tid i dette projekt. Jo mindre du styrter, vil mere professionel det færdige produkt vises.

Denne samme proces kan anvendes for ethvert design, du ønsker at anvende til din dør. Der er bogstaveligt talt hundredvis af stencils, du kan bruge, fra Art Deco designs til subtile hjørne accenter. En søgning på din lokale håndværk butik eller online, vil ikke kun give dig en chance for at finde stencils og andre udsmykning materialer, men for at bladre Crafters 'magasiner for at få nogle fantastiske nye design ideer. Du kan få andre gode ideer ved at tage nogle klasser i kunst eller design online.