E2r

Sådan oprettes en udendørs rum

Nogle hjem har en masse uudnyttet plads

Nogle hjem har en masse uudnyttet plads. Mens de fleste mennesker omdanne disse uudnyttede rum til frodige haver og landskaber, andre mennesker bruger de rum at opbygge strukturer, der ikke kun vil tilføje æstetik til et hjem, men vil tilføje funktionalitet samt. En af de mest populære trends i hjemmet forskønnelse i dag er at skabe et udendørs rum, der vil tilføje både funktion og form til et hjem. Samtidig kan dette rum aktivere familie, der bor i hjemmet for at tilbringe nogle udendørs afslapning og sjov i privatlivets fred og bekvemmelighed i deres hjem.

Udvikle ideen

Sådan oprettes en udendørs rum. Beslut dig for rummet.
Sådan oprettes en udendørs rum. Beslut dig for rummet.

Udvikle ideen. Hvis du har bemærket en god patch af jord i din baghave, du ønsker at gøre brug af, få et målebånd og begynde at få længde og bredde målinger af gulvarealet. Skriv det ned. Sørg for at måle højden af din foreslåede struktur. Sørge for, at det ikke vil nå noget træ oven på plads. Hvis den plads, du måles, er ganske nær til dit hus, kan du ønsker at rode med tanken om at konstruere rum på en måde, at det vil være en forlængelse af hovedhuset.

Beslut om rummet

Beslut dig for rummet. Når du har nøjagtige målinger af gulvplads og højden af ubrugte plads, er det tid til at beslutte, hvad du ønsker plads til at være. Nogle mennesker normalt vælger at oprette en udendørs levende rum, køkken, eller en gæst soveværelse. Andre mennesker skabe udendørs lounges og rekreative områder. I dette tilfælde skal du kontakte din familie og træffe beslutning om egentlige funktion af rummet. Lad os antage, at du er ved at opbygge en familie underholdning værelse.

Go vindue shopping. Da du har besluttet, hvad rummet vil være, er det på tide at begynde at lede efter de apparater og møbler, du får brug for. Vil du ønsker at søge efter byggematerialer til dig værelse såsom vinduer, lys, og gulvfliser. Hvis du vil være herunder badeværelse i rummet, kigge efter et toilet, et brusebad og en vask. Sørg for at måle hvert enkelt apparat og møbler. Da du planlægger at bruge rummet som en underholdnings-rum, kigge efter en god sofa og stole. Søg efter en enorm TV for din families billedoplevelser. Sats på vægmontering LCD-TV for at spare på gulvplads. Hvis du har plads nok, så prøv at søge efter et billardbord eller pinball maskine til at tilføje mere smag og rekreation til rummet.

Nogle hjem har en masse uudnyttet plads. Konsultere en arkitekt.
Nogle hjem har en masse uudnyttet plads. Konsultere en arkitekt.

Konsultere en arkitekt. Så snart du bestemme funktion af rummet, sine målinger, og lavede en liste over alle de materialer, apparatur og møbler skal du, konsultere en arkitekt til at vise dit koncept og tema på papir. Sørg for at forklare funktionaliteten af rummet. Fortæl ham, at du allerede har en liste over apparater og møbler i tankerne. Dybest set, lad ham vide, at du gjorde dit hjemmearbejde. Når han skitserer op det ydre og indre af rummet, diskutere med ham, hvis der er ændringer, du ønsker at gøre. Når du enige om den endelige udformning, starte byggeriet.

Når byggeriet indledes, så sørg for at tjekke om det en gang i et stykke tid for at sikre, at alt går efter planen. Da VVS-og el er afgørende i konstruktionen af rummet, sørg for, at arkitekten vil have løsninger til disse.