E2r

Sådan remodel et mobilhome badeværelse

Et mobile home badeværelse skal være så komfortabelt og behageligt at bruge som resten af mobile home. Remodeling dit mobile home badeværelse kan gøres på én weekend. Med lidt hjælp fra en ven eller et familiemedlem, kan du sikkert gøre arbejdet gå hurtigere. Du kan fjerne den gamle hane og andre anlæg, udskifte gulve og ændre udseendet af muren. Disse rettelser og opdateringer vil helt sikkert give dit mobile home badeværelse et nyt look.

  • Envision dit nye badeværelse. Tag et kig rundt din lille, men funktionelle mobile home badeværelse. Hvad vil du have det til at se ud? Beslut hvad skal udskiftes. Tag en snap shot af hele badeværelset, så du kan bringe det billede rundt, når du går på indkøb for inventar og andre elementer, du ønsker at bruge til den nye badeværelse.
  • Fjern de nuværende inventar, der skal udskiftes. Du behøver ikke at tage alle de inventar. Badekarret eller vasken kan stadig være i god stand. Så hvorfor erstatte den? Hvis du er på et budget, tage kun de inventar og elementer, der skal virkelig gå. Braklægning dem, at du stadig har planer om at genbruge. Donere eller genbruge dem, du ønsker at slippe af med.
  • Tag gulv og væg. Hvis det er din hensigt at erstatte gulve og vægge, fjerne dem. Du er nødt til at se den betingelse under gulvet og væggene for at se, om der er huller eller dele, der er skæve eller er sunket. Tag et billede af den strippet ned badeværelset for reference.
  • Køb dine materialer. Som du fjerner inventar, vægge og gulve, bør du allerede være at gøre en liste over materialer til at købe. Gå til hardware butik eller et hjem forbedring butik og købe dine materialer samt værktøjer, som du kan få brug for, men ikke har derhjemme. Glem ikke at bringe et billede af dit gamle badeværelse og strippet ned badeværelset. Du kan bruge disse billeder til at bestemme, hvad du skal købe.
  • Nivellér badeværelsesgulvet. Mørtel bruges, når udjævning badeværelsesgulvet. Kontroller vejledningen på pakken om hvordan du blande din mørtel. Hæld blandingen på gulvet. Udjævne mørtel efter hældningen på badeværelsesgulvet.
  • Udskift gulvbelægning. Brug dit valg af badeværelse gulv lægge det ud på nivelleret gulv. Mange bruger linoleum i stedet for fliser. Fliser bryde nemt. Linoleum er nemmere at installere og er mere fleksibel, hvilket gør det mindre tilbøjelig til at revne, når den mobile hjem ryster eller går over bump og dips.
  • Sæt det nye væg. Udskift de gamle mure med den nye væg paneler. Dit valg af vægpaneler bør være baseret på funktionalitet, budget og din design æstetik. Hvis du vil, kan du dække væggen med tapet, også.
  • Udskift beskadigede VVS. For vandrør, der har revner eller skader erstatte dem med nye. Hurtige rettelser er ikke en god idé. Nye rør vil vare længere og kan håndtere slitage erfarne i mobilhomes.
  • Installer inventar. Geninstallere inventar, som du har besluttet at genbruge og installere de nye, du har købt. Sørg for at teste for vandlækage. Brug caulk og fugemasse korrekt for at undgå vandskader af enhver art.

Sådan remodel et mobilhome badeværelse. Envision dit nye badeværelse.
Sådan remodel et mobilhome badeværelse. Envision dit nye badeværelse.

Remodeling dit mobile home badeværelse er en sjov weekend projekt til synke tænderne i. Arbejde med en plan og et budget. Genbrug, der stadig er i god stand. Tilbring tid på at lede efter ideer på internettet for inspiration.