E2r

Sådan reparere elastiske gulvbelægning

Det er almindeligt i ældre huse at finde dele af gulve, der skal udskiftes. Der er mange måder at reparere elastiske gulvbelægning. Hvis en eksisterende gulv er salvageable men et par små områder er beskadiget, kan erstatte dele være en bedre løsning end at udskifte hele gulvet.

Antages det, at du ikke er heldig nok til at have originale materiale gemt væk fra hvor den eksisterende gulve blev installeret, matching og blanding nyt materiale til det gamle, så plasteret ikke er indlysende kan være en reel udfordring. Hvis materialet er relativt billig, såsom vinyl, du er ofte bedre at udskifte hele gulvet. Desværre hårdttræ og andre dyre materialer er ikke så let at helt at udskifte.

Hvis du ikke kan finde et nyt materiale, der er en meget tæt match, en mulighed er at genbruge gulve fra et skab eller andet out-of-view stedet, derefter erstatte gulve i området med nye gulve. På denne måde kan du opnå et bedre match, hvor det tæller.

Sådan reparere elastiske gulvbelægning. Block gulve.
Sådan reparere elastiske gulvbelægning. Block gulve.

For udseendet af trægulve uden omkostninger eller prikken eller vedligeholdelseskrav af massivt træ, er der mange manipuleret gulve produkter til rådighed. Omkring 40 procent af alle etager installeret i dag, både i nybyggeri og remodels er manipuleret træprodukter. Manipuleret trægulve ofte løber omkring 5€ 0,50-5€ per kvadratfod for materialer, men priserne kan variere op til 15€ per kvadratfod eller mere.

Laminerede eller krydsfiner stilarter har typisk en fin hårdttræ overflade finer oven flere lag af lavere kvalitet træ. De fleste er halvdelen af tykkelsen af massive trægulve, men efter installationen er de næsten ikke kan skelnes fra massivt træ gulv.

Block gulve

Block gulve, også kaldet parket, kommer i kvadratisk eller rektangulær lavet af træ strips og installeres i en vekslende retvinklet mønster. De individuelle kvadrater, eller fliser, parket er relativt nemme at installere og er oftest limet ned, selvom nogle kan være blind-sømmes eller hæftes. Dette er igen en god reparation mulighed for elastisk gulv.

I udseende og form,

I udseende og form.
I udseende og form.

I udseende og form er bambus meget lig manipuleret hårdttræ gulvbelægning men materialet er faktisk en meget stor type græs. Fordi det er smuk og er en naturlig, hurtigt vedvarende ressource, det er vinder i popularitet som et gulv valg. Bambus får sin woodlike udseende fra den måde, det fremstilles. Smalle strimler skæres og bundet kant-til-kant eller ansigt limet til skabe tungen og not strimler eller planker.

Importeret bambus gulv er ikke fremstillet efter de samme standarder som gulvbelægning i Europa, så tjek strimler eller planker tæt før installation.