E2r

Sådan skal du tage ned en over jorden pool

I modsætning til den almindelige pulje, hvor du praktisk nødt til at grave ned og vedlægge nogle fliser til at holde vand, er en over jorden pool en type swimmingpool, der er bærbart og kan hurtigt installeres på enhver flad jord. Dette er perfekt til alle, der har en tom yard derhjemme. Hvorfor kan du ikke konvertere det til din helt egen paradis? For at du med held til at skabe en bona fide resort, skal du god mad og en fornøjelig pool!

Producere lækre retter er nemt og hurtigt

Producere lækre retter er nemt og hurtigt. Men at skabe en rekreativ pulje ud af luften er virkelig en udfordrende opgave. Eller er det? Tænke meget grundigt! Med en over jorden pool, kan du bogstaveligt talt lave din helt egen pool i dag. Du behøver ikke at vente i flere uger eller måneder til at nyde din egen svømning lounge! Det temmelig meget fungerer som et stort bassin. Det er normalt lavet af holdbart plast (eller vinyl), og det kan vare evigt i din baghave. Den bedste del er, kan det fjernes helt let! Professionel hjælp er slet ikke behov for alle. Alt du skal gøre er at følge disse meget enkle trin. Læs videre for at lære mere.

Sådan skal du tage ned en over jorden pool. Tøm alt vand ud fra din over jorden pool.
Sådan skal du tage ned en over jorden pool. Tøm alt vand ud fra din over jorden pool.
  1. Tøm den! Tøm alt vand ud fra din over jorden pool. Du kan nemt gøre dette ved at knytte din vakuumslange på bunden af din pool. Nu justere poolens system til det affald eller dræning indstilling. Sørg for at du fast holde slangen i bunden. Vent til vand til at komme ud og begynde støvsugning det hele ud.
  2. Fjern filteret system. Nu er du nødt til at tage filtersystemet hinanden. Bare hægt pumpen, fjern filteret, og skille skimmer.
  3. Afbryd rørene. Tag ned rørene ved at fjerne hætterne først. Skil afsats, den øverste skinne og coping strip. Gå dybere ved at frakoble den pulje liner og alle pladerne startende fra oven gå ned til de nederste dele.
  4. Strip muren ned. På dette tidspunkt, kan du nemt åbne muren. Put det ned og starte folde det op. Sørg for, at den er helt drænet ud af vandet. Du behøver ikke at tørre det. Vinyl altid kontrakter på varm temperatur, så en lille smule fugt vil forhindre, at den revner.

Se, hvor nemt det er at tage ned en over jorden pool

Se, hvor nemt det er at tage ned en over jorden pool? Det er de ting, som du skal følge, så sørg for at du omhyggeligt læser og forstår hvert trin. Med denne problemfri proces, kan du helt sikkert få dine penge værd. Bare sørg for, at du altid læse brugsanvisningen, der fulgte med din pool for at sikre, at du ikke går glip af noget. Nu hvad venter du på? Bare begynde at gøre disse trin for at tage din over jorden pool ned. Vær meget forsigtig, når du gør det, kan det få temmelig glat, så sørg for at du bære flade gummisko for bedre friktion.