E2r

Sådan styrer bagworms

Bagworms er insekter almindeligvis findes i træer og buske

Bagworms er insekter almindeligvis findes i træer og buske. I Nordeuropa, er de mest almindelige sorter Evergreen bagworm, græs bagworm og Snailcase bagworm. Uanset hvilken type du har, de forårsager skader på løv ved stripning træer og i sidste ende forårsager gren død. De lever på nåle og blade af en lang række træer, herunder fyr, enebær, pil, æble, birk og cedertræ.

Du kan finde bagworms i talrige steder. Bortset fra træer, disse møl forlader deres æg hængende fra buske, hegn, hus udendørsbrug og andre udvendige strukturer.

Tidlig opdagelse er nøglen i at kontrollere en bagworm angrebets. Her er hvordan man styrer bagworms.

Sådan styrer bagworms. Hvis du opdager huller i jeres blade.
Sådan styrer bagworms. Hvis du opdager huller i jeres blade.
  1. Hvis du opdager huller i jeres blade, begynder at kontrollere for bagworms. Se under grene og blade. Det kan være lidt tricky at finde dem, fordi de ligner lidt hængende fyrrekogler. Det er normalt farvet grå eller brun. Begynde at kigge i det tidlige forår eller først på sommeren. Hvis du venter indtil da kan angrebets være hæmningsløs, og det vil blive sværere at styre. Æg er nemmere at dræber i stedet for at vente for dem at blive voksne.
  2. Klip poserne du finder. Må ikke bare trække dem, eller du kan efterlade nogle dele. Dette kan være din eneste alternativ i løbet af efteråret til midten foråret, da insekticider ikke er meget effektive mod ældre bagworms.
  3. Brug den mildeste formulering af insekticid først, før du bruger tungere arsenal. Du ønsker ikke at udslette naturlige rovdyr bagworms eller andre insekter såsom sommerfugle.
  4. Rådfør dig med hjemmet og haven specialist, når du går til butikken for at købe dit insektmiddel. Beskriv din situation, og de kan være i stand til at give anbefalinger baseret på dine behov. Læs etiketten af insekticid for at sikre, at du får den rigtige behandling.
  5. En populær og effektiv insekticid til brug for bagworm angreb er Bacillus thuriengensis kustaki (Bt). Det er kommercielt sælges som Dipel eller Thuricide. En anden effektiv insekticid er cyfluthrin, der sælges under varemærket Tempo. Spinosad eller spare er en anden mulighed.
  6. For større larver, normalt ¾ inches eller længere, Cyfluthrin eller Tempo anbefales. Du kan også prøve Tricholorfon eller dylox.
  7. Beskyt dig selv først. Sørg for at bære handsker og beskyttelsesbriller, og at din mund og næse er dækket. Bær en langærmet skjorte og bukser for at forhindre eksponering af din hud for pesticidet. Vær opmærksom på vindretningen, når du sprøjter. Du ønsker ikke at ende med sprøjtning formlen på dig selv, fordi du er vindretningen. Hold børn og kæledyr indendørs, når du sprøjter. Selv om de fleste formler er sikker for børn, er det bedst at tage forholdsregler.
  8. Spray insekticid på specifikke områder, hvor du finder et angreb. De insekticider arbejde, når de bagworms indtage dem, så det er vigtigt at få tilstrækkelig dækning for de områder, angrebets.
  9. Rake væk døde blade højre væk. Nogle poser kan være faldet, og du ikke ønsker nogen af disse efterladt. Tage væk alle tegn så meget som muligt.
  10. Har en forebyggende insekticid sprøjtning af din have i vinterhalvåret, når bagworms lægge deres æg. Det er bedst at kvæle dem, så snart de bosætter sig i din have.

Husk på disse tip i tankerne næste gang du har et bagworm problem. Ved alvorlige skadedyrsangreb, som når hele træer eller store grene bliver dræbt, ringe til en professionel til at hjælpe dig.