E2r

Sådan udfylder en swimmingpool DE filter

Hvis du lejer en swimmingpool ekspert til at fylde din DE filter, hver gang du har brug for at få det fyldt, vil du ende med at spilde en masse penge. Fylde din svømmehallens DE filter er virkelig en opgave, som du kan, og bør gøre dig selv.

Under normale omstændigheder

Under normale omstændigheder, bør du skylle og fylde din poolens filter med DE rundt en gang om måneden. Hvis du opdager, at du gør det oftere end det, men din pool stadig får alger i det, bør du så kalde en pulje ekspert og få nogle råd. Problemet kan være størrelsen af selve filteret.

Når det er sagt, her er de trin, hvordan du kan fylde din swimmingpool s DE filter:

Sådan udfylder en swimmingpool DE filter. Rykke luften bløder åbne og sørg for at udjævne slangen, hvis du tilfældigvis til at se nogen knæk på den.
Sådan udfylder en swimmingpool DE filter. Rykke luften bløder åbne og sørg for at udjævne slangen, hvis du tilfældigvis til at se nogen knæk på den.
  • Først og fremmest, før du gør noget andet, så sørg for din pumpe er slukket. Så sørg for din ventil er indstillet i "backwash" position snarere end "filter" position. Hvis dit filter er den type, der har en skydeventil, du ved, at ventilen er i backwash position, når det stikker op eller trækkes ud.
  • Rykke luften bløder åbne og sørg for at udjævne slangen, hvis du tilfældigvis til at se nogen knæk på den. Nu du skal dreje pumpens motor igen. Se manometer som høg samtidig bevare kontrollen på kontakten til din pumpe ved at holde hånden på den. Watch måleren omhyggeligt og hvis PSI nogensinde hits 40 Sørg for at slukke pumpen igen, så hurtigt som du kan uden at være hensynsløs. Bare holde kørende ud returskyl indtil det punkt, hvor vandet løber lige ud af slangen. Holde kørende det mindste for omkring en til to minutter, selv om vandet er fjernet, viste inden da.
  • Når de to minutter er gået, drejes pumpen tilbage fra, og skifte ventilen tilbage til "filter", eller hvis din pumpe tilfældigvis har skydeventilen, du ved, det er på den "filter"-indstillingen, når ventilen skubbes ned eller i. Nu kan du skifte pumpen igen og holde det kørende i cirka 15 sekunder. Gå tilbage og køre trin et til tre og køre disse trin fire gange. Efter at holde ventilen på filteret position. Der burde være nogle boblende mens du venter på al luften til at få pumpet ud. Når alle de store boblende stopper, kan du derefter gå videre til næste trin.
  • Nu tage et kig på filteret tank og finde ud af din DE samlede areal. For hver 5-10 kvadratmeter på dit filter, tilføj en firkant (lb) i DE pulver til skimmer. Nogle gange vil du opdage, at DE pulver klumper sammen, mens det stadig er i skimmer. Hvis det sker, bare tilsæt vand til blandingen for at fortynde blandingen.

Du skulle nu have dit filter alle fyldt op med DE. Trinene kan virke kompliceret i starten, men når du får hænge af det, det er virkelig temmelig let.