E2r

At komme af med mus: gnaver frastødende og mus fælder

Brug disse tips til at forebygge og helbrede en mus problem

Hvis en mus har taget ophold i dit hjem, kan du næsten være garanteret, at det ikke er alene, og at du har et reelt problem. Chancerne er store, at musen har en familie. En mus kan have mellem 30-60 spædbørn hvert år, de er i stand til parring og reproduktion når kun seks uger gammel. Hvis du har opdaget en mus i dit hjem, bør du handle hurtigt, før et angreb finder sted. Når du har befri dit hjem af gnaver, bør du kontrollere regelmæssigt for ekskrementer at sikre, at de er ikke vendt tilbage. Her er hvordan man kan slippe af mus.

At komme af med mus: gnaver frastødende og mus fælder. Det første skridt er forebyggelse.
At komme af med mus: gnaver frastødende og mus fælder. Det første skridt er forebyggelse.
 1. Det første skridt er forebyggelse. Kontroller dit hjem og lukke de åbninger, du kan opleve, at en mus kan bruge til at indtaste dit hjem. Antag ikke hullerne være store, enten. Mus er blevet kendt for at presse ind i et hul, der er 1/4 tommer bred. Check omkring dine rør, døråbninger, loftsrum, krybekælder, ventilationskanaler, radiatorer og endda dybt inde i dine kabinetter og skabe. Et godt midlertidig produkt at bruge, når du sætter huller er ståluld. Mus er i stand til at tygge gennem den. Du bør gå tilbage og udfylde revner og huller med en silicium caulk. Dette skridt vil skabe lidt rottebekæmpelse og forhindre, at situationen forværres.
 2. Fjern noget, der ville være et rart samlingssted for mus. Dette omfatter kasser med gamle aviser, magasiner og bare bunker af junk. Du bør også fjerne eventuelle aflejringer og "junk" fra dit loft, garage eller udendørs skure (mus bruger disse steder for mad og bolig).
 3. Hvis du har en kompostbeholder på din ejendom, skal du sørge for, at den er vedligeholdt og vendes ofte. Det er bedst at få din kompostbeholder forhøjet ud af jorden ved hjælp af blokke. Dette vil afskrække mus fra at etablere bopæl.
 4. Hvis du har et træ bunke, bør du sikre dig, at det ikke er stablet mod dit hjem. Et træ bunke er et yndet "hænge-ud" af mus, så prøv at holde din væk fra dit hus.
 5. Prøv at soignere de buske, der er plantet omkring dit hjem fundament, trimning dem ud af jorden. Tilgroede buske og vinstokke er et perfekt sted for mus at skjule. Du bør også være opmærksom på enhver plante, du har, der bruges som en bunddække, inspicere det regelmæssigt for mus angreb.
 6. Sørg for, at enhver uden at vaere koelet eller frosne levnedsmidler bringes inde i en metalbeholder. Dette omfatter foder til kæledyr.
 7. Lægge låg på din papirkurv containere, både indendørs og udendørs dåser.
 8. Hvis du ønsker at bruge lim eller snap mus fælder, skal du placere dem i områder, hvor en mus ville løbe. Dette omfatter langs fodlister, omkring de indvendige vægge i dit hjem og bag dine apparater.
 9. Hvis du vælger at bruge en mus gift, skal du sørge for at følge anvisningerne. Når små børn eller kæledyr er en del af din husstand, kan du ønsker at holde sig til lim eller snap fælder.
 10. Du har også mulighed for at anvende ikke-dræbende mus fælder , hvis du er typen, der hader at se dræbt noget - selv et skadedyr.
 11. Der er gnaver repellanter på markedet, som du også kan bruge til at afskrække mus fra at tage beboelse i og omkring dit hjem.
 12. Få et hus kat!

Så nu ved du, hvordan man styrer mus fra at komme i dit hjem. Uanset om du vælger at bruge gnaver frastødende, poisen eller fælder, forebyggelse er altid den første og nemmeste måde at frastøde mus. Held og lykke!