E2r

Hvordan at bringe ro i naturen ind i dit hjem

Der er pragt og magt i naturen, der gør det muligt at opdatere os

Der er pragt og magt i naturen, der gør det muligt at opdatere os, giv os sindsro, forbløffer os, og puste nyt liv os. Mange mennesker finder det vigtigt at holde os i kontakt med naturen. Men ikke mange er privilegeret nok til at være i stand til at tage en pause fra den virkelige verden for at opleve og nyde naturen, når vi kunne gøre med det.

Ecotherapy medfører personlig healing

Ecotherapy medfører personlig healing. Den fokuserer dit forhold til den naturlige verden, der kombinerer det med psykoterapi, hvor naturen siges at besidde evnen til at øge eller stabilisere din mentale og fysiske velvære. Holde dig i kontakt med naturen ved at bringe udendørs i dit hjem er gavnligt for dit helbred. Men da nutidens livsstil begrænser mulighederne for regelmæssig udendørs eller natur ture, billeder og kunst kan være en subtil stedfortræder.

Put et strejf af naturen til nogle rum i dit hjem. Den nemmeste måde at gøre dette på er gennem dekoration. Det kan være en farvesammensætning eller mønstre, eller en simpel blanding af begge. Leg med farver, der er inspireret af naturen.

Hvordan at bringe ro i naturen ind i dit hjem. Put et strejf af naturen til nogle rum i dit hjem.
Hvordan at bringe ro i naturen ind i dit hjem. Put et strejf af naturen til nogle rum i dit hjem.

For eksempel. En aqua-farvet fliser eller tæppe, lilla eller indigo for tapet, og et strejf af appelsiner og røde for et værelse er inspireret af en solnedgang over horisonten Beaded gardiner, der har forskellige farvede falske blade for en udsmykning inspireret af efteråret kan også være en god dekoration, der vil fremkalde en følelse af naturen.

Det er ikke nødvendigt, at du holder dig til ét tema

Det er ikke nødvendigt, at du holder dig til ét tema. Du kan mikse og matche mønstre og farver for at gøre din dekorationer interessant. Det anbefales, at du holder det så simpelt som muligt, så den kunne bære det mål, at du mere afslappet i dit hjem.

Planter er stærkt anbefales. Planter støtte i at fjerne forurenende stoffer og kemikalier fra luften, hvilket er hvorfor det er tilrådeligt at have planter i dit hjem. Det bidrager også til hjemlig atmosfære af sted, fordi det gør inde i huset føler lidt garden-lignende. Har en plante eller to på din vindueskarm, en bregne i nærheden af din dør, eller en almindelig frisk flok i en vase til at give dig den varme hyggelige følelse af foråret, og liv.

Eksperimentere lidt. Selv med en lille sten, kan du oprette tilfældige, excentrisk hjem indretning eller ordninger, der mageløse og funky. Giver dit interiør et vildt og utæmmet look, det giver off en behagelig og komfortabel atmosfære.

Prøv at kombinere forskellige planter helt

Der er pragt og magt i naturen, der gør det muligt at opdatere os. Planter er stærkt anbefales.
Der er pragt og magt i naturen, der gør det muligt at opdatere os. Planter er stærkt anbefales.

Prøv at kombinere forskellige planter helt, eller planter med andre elementer, såsom grene eller sten. En skål fuld af forskelligt farvede frugter kan også være en farverig centerpiece. Du kan også bruge sand og sten eller småsten på enten en gennemsigtig eller gennemskinnelig vase eller skål. Bambus er en anden god mulighed for at bruge som dekoration. Bambus er en slags græs, der kræver mindre vedligeholdelse og er generelt miljøvenlig.

Bringe naturen ind i dit hjem kan fremkalde den følelse af varme og ro. Holde kontakten med dine grønne side kan hjælpe dig med at få afslappet og forfrisket efter en hård dags arbejde.