E2r

Hvordan man kan stoppe luftforurening årsager

Luftforurening er en stor årsag til bekymring for miljøet

Luftforurening er en stor årsag til bekymring for miljøet. Ligegyldigt hvor du bor, eller hvem du er, alle er berørt af luftforurening. Dårlig luftkvalitet ikke kun gør det mere vanskeligt at trække vejret, kan det alvorligt påvirke kvaliteten af dit liv. I områder, hvor der er høj luftforurening, ofte beboere har åndedrætsproblemer såsom astma og er mere tilbøjelige til at få forkølelse og andre sygdomme.

Du kan gøre noget for at stoppe årsagerne til luftforurening

Hvordan man kan stoppe luftforurening årsager. Stop med at bruge din bil.
Hvordan man kan stoppe luftforurening årsager. Stop med at bruge din bil.

Du kan gøre noget for at stoppe årsagerne til luftforurening. I din egen lille måde, kan du gøre en væsentlig forskel, hvis du kun tænke, handle og leve mere mindfully. Her er ting du kan gøre for at stoppe årsagerne til luftforurening.

  • Stop med at bruge din bil. Din personlige køretøj udsender tonsvis af brændstof emissioner, der forårsager luftforurening. Skær ned på luftforurening ved at begrænse brugen af dit køretøj. Gå eller cykel når det er muligt. Organiser dine ærinder, så du kan konsolidere dine ture og bruge din bil mindre hyppigt. Når du bruger din bil mindre, skal du mindre benzin.
  • Hold din bil opretholdes. Sørg din bil er godt vedligeholdt, så dine emissionerne er langt under acceptable miljøstandarder. Hvis din bil ikke er effektiv, vil du bruge mere brændstof og energi.
  • Samkørsel eller tage offentlig transport. En måde at skære ned på din bil brug er at køre sammen. Færre biler på vejene betyder færre emissioner. Det er også mindre trafik og mindre stress.
  • Skære ned på dit energiforbrug til at skære ned på brugen af fossile brændstoffer. Fossile brændstoffer er den væsentligste årsag til luftforurening i planeten. Dette kommer fra afbrænding af kul til at give energi til at drive dit hjem. Spar el og energi, så du ikke forbruge så meget.
  • Skift til alternative energikilder. Hvis det er muligt, skal du installere solpaneler i dit hjem. Support industrier, der anvender alternative energikilder som vandkraft eller vindkraft. Skift til en elbil i stedet for en, der bruger brændstof.
  • Go organisk eller veganer. Den måde maden er dyrket i landet bidrager til luftforureningen. Rydningen af skovområder til at konvertere til græsning for køer og andre kødprodukter bidrager også til luftforureningen. Støtte økologisk landbrug, så fødevareindustrien vil blive tvunget til at skære ned ved hjælp af skadelige kemikalier og pesticider, der frigiver toksiner i luften, påvirker jorden vandforsyning og påvirker jordens frugtbarhed.
  • Brug ikke bly maling og andre kemikalier i dit hjem. Brug lav VCO maling og undgå at bruge skrappe rengøringsmidler i dit hjem. Læse etiketten. Hvis den har for mange stavelser, som du ikke kan udtale, springe det. Du ønsker ikke at indånde det i! Ved rengøring dit hjem, kan du bruge naturlige ingredienser som eddike og bagepulver. Brug olivenolie til at polere dit træ. Brug vandbaseret maling på dit hjem.
  • Brug ikke klimaanlægget. Din klimaanlægget frigiver freon i luften, der forårsager luftforurening og bidrager til hullet i ozonlaget. Åbn et vindue, hvis du ønsker en leg eller finde andre naturlige måder at køle dig selv på en varm dag.
  • Pres dine embedsmænd til at lovgive strengere forureningsbegrænsende love. Få hele samfund til aktionen. Skriv til din kongresmedlem og støtte love, der lovgiver strengere miljøbeskyttelseslove.

Bortset fra disse ting

Bortset fra disse ting, kan du også plante flere træer i dit nabolag. Hvis der er områder, hvor du kan vedtage et træ, så gør det. Sæt dine penge bag en årsag til at støtte programmer, der vil hindre yderligere nedbrydning af jorden.