E2r

Sådan finder fremtidens energikilde sammenligninger

Du ville ikke finde miljø og bæredygtig udvikling i dit område, hvis det ikke var for energikilde sammenligninger, der gør sikker på, at den bedste energikilde bliver brugt til din region. På nuværende tidspunkt er der forskellige problemer, der påvirker brugen af energikilder på grund af en række faktorer, hvilket gør behovet for fremtidige energikilde sammenligninger nødvendige. Fremtidige energikilde sammenligninger har fælles faktorer, som du kan vurdere. Her er disse faktorer, som du kan tjekke ud, som du forsøger at søge efter fremtidige energikilde sammenligninger i dit område.

Eksisterende energikilder

Eksisterende energikilder. En hurtig oversigt over de eksisterende energikilder, der sammenlignes i verden i dag omfatter følgende: jordvarme, vandkraft, vindkraft, solenergi, atomkraft, kul og gas. Disse eksisterende energikilder vil næppe sige farvel, selv med indførelsen af nye energikilder i fremtiden og kan stadig blive overvåget for fremtidige kilde sammenligninger.

Fornyelighed

Sådan finder fremtidens energikilde sammenligninger. Eksisterende energikilder.
Sådan finder fremtidens energikilde sammenligninger. Eksisterende energikilder.

Fornyelighed. De energikilder i verden er i øjeblikket opdelt i to store grupper: vedvarende og ikke-vedvarende. Den vedvarende sort meget foretrukket, da du nemt kan genskabe den energi, du har taget væk. Evnen til at forny af ressourcen giver det større potentiale til at overleve energikilder, der har risiko for at løbe tør for forsyning over tid.

Koste. På nuværende tidspunkt er solenergi og vindkraft to af de dyrere i form af omkostninger, medmindre nogle nye teknologier eller energikilder vil blive fundet i fremtiden.

Geografisk placering

Geografiske placering. Din helt placering begrænser antallet af energikilder, der er tilgængelige for dig. Dette er også en vigtig faktor, som du forsøger at søge efter fremtidens energikilde sammenligninger.

Effektivitet

Eksisterende energikilder. Geografiske placering.
Eksisterende energikilder. Geografiske placering.

Effektivitet. Effektivitet vedrører magt, der vil blive genereret for hver enhed af kilden. For eksempel genererer et kilo gas eller kul omkring 2-5 kilowatt. Andre kilder som vind og sol, kan ikke måles i de samme konkret på grund af sin flydende og uformelig natur.

Nødstrøm

Nødstrøm. De fleste vedvarende energikilder kan ikke stå alene, og de har brug for backup, hvis de mislykkes. Wind kilder er ikke konsekvent høje, og kan have brug for backup af kul eller benzin kilder for at opretholde magten belastning.

Emissioner

Emissioner. Nitrater, nitritter og sulfater er blot nogle af de giftige kemikalier potentielt udsendes af kemisk baserede energikilder. Disse emissioner skal holdes i skak så godt.

Miljøpåvirkning

Miljøbelastning. Radioaktivitet forurening og andre miljømæssige påvirkninger er også en del af vurdering og sammenligning af forskellige energikilder. De er især afgørende på områder, der anses biodiversitet hotspots.

Udbud og efterspørgsel

Udbud og efterspørgsel. Hvor mange mennesker vil bruge en bestemt energi kraftværk, og hvor meget kan det regelmæssigt levere? Disse kan opnås ved at projicere estimater fra tidligere kutymer. Nogle befolkningstilvækst oplysninger kan også være i orden til virkelig at have en god tilnærmelse til fremtidig brug. Hjemmesiden for amerikanske Energy Information og administration kan være en nyttig side for dig at bogmærke, som du forsøger at overvåge dette.

Potentielle energikilder

Potentielle energikilder. Listen af energikilder, der skal sammenlignes, er ikke begrænset til de eksisterende energikilder, da der kan være mange andre, som kan blive opdaget. Nogle af de nuværende opdaget potentielle energikilder for fremtiden inkluderer magma , metangas og endda bomuld stilke !