E2r

Hvordan til at være grønt ved at vælge klud indkøbsposer

Vidste du, at den råolie nødvendig for at gøre 18 plastposer kunne køre en bil for en mile? Her er en anden kendsgerning. Verden forbruger omkring 500 milliarder til en billion plastikposer om året. Plastikposer er ikke-nedbrydelige og deres nedbrydning tager omkring 1.000 år. Denne sidste hurtigt om de negative virkninger af plastposer på miljøet, bør overbevise dig om at gå grøn ved at vælge klud indkøbsposer, næste gang du gør din shopping. Gå grøn og begynde at vælge en klud købmand pose med disse tips.

Hvordan til at være grønt ved at vælge klud indkøbsposer. Foretage skiftet nu for at spare mere.
Hvordan til at være grønt ved at vælge klud indkøbsposer. Foretage skiftet nu for at spare mere.
  • Foretage skiftet nu for at spare mere. Du er ikke kun gør miljøet en enorm fordel du faktisk spare penge i det lange løb. Stofposer er holdbare og holder længere end papir eller plastikposer. Butikker giver papiret ud eller plastic poser til gratis til deres kunder, men det faktisk hæve priserne på andre produkter for at komme tilbage omkostningerne. Detailhandlere, der sælger stofpose stedet for at give væk gratis papir eller plastikposer spare dem penge.
  • Vide, hvor at få stofposer. De fleste store detailhandlere og købmandsforretninger plus nogle dollar og håndværk butikker sælger klud indkøbsposer. Du kan også få stofposer fra din lokale genbrugsbutikker og loppemarkeder. Køb stofposer online. Du har måske ikke engang at købe stofposer. Dine venner kan have gamle ubrugte stofposer du kan genbruge, hvis du tager 3 R'er (genbrug Reducer recycle) i miljøbevarelse alvorligt. Endnu bedre, hvorfor ikke lave din egen stofpose.
  • Go green hele vejen ved at vælge de grønneste materialer, når du vælger din klud indkøbsposer. Omhyggeligt vurdere den slags materiale, der anvendes til fremstilling af posen. Der er poser lavet af økologisk bomuld, hamp, bambus, genbrugte plastikflasker, og meget mere. Det er ikke altid tilrådeligt at bare gå med det mest bæredygtige materiale, fordi det fremgår kan ikke altid være den grønneste. Det er blevet rapporteret, at gøre lærred poser bruger en masse vand og energi, og kan have mere indflydelse på miljøet end polypropylen eller polyester.
  • Going grønne betyder ikke, du ikke kan være stilfuld. Der er så mange stilarter eller designs at vælge imellem. Du har altid mulighed for at vælge mindre kedelige farver eller designs. Du kan endda tilpasse din stofposer. Tilføj din personlige motto, et billede eller en kick-ass-besked. Bortset fra almindelige tote tasker, der er klud indkøbsposer med skulderstropper, lynlåse og flere rum. At vælge den rigtige stofpose vil gøre transporterer dine dagligvarer mere bekvem.
  • Sidst, men endnu vigtigere, altid holde din stofpose handy. Gør det til en vane at holde din stofposer i din bil eller rullet op i din pung, når du går ud af huset. Du må ikke være på vej mod købmand, men du kan hente nogle emner, mens du er ude. Når du behøver at købe dine dagligvarer, husk altid at fortælle baggers eller kasserere, at du har en stofpose, fordi de fleste automatisk vil smide dine købte varer i en plasticpose.

Du behøver ikke længere nødt til at besvare spørgsmålet "papir eller plastic?" Go green ved at vælge klud indkøbsposer. Det er ikke kun en personlig overbevisning at hjælpe miljøet, men et reelt valg, og en stor personlig udtryk for stil.