E2r

Hvordan til at skære 10 procent off dit energiforbrug

Alle er at gå grøn

Alle er at gå grøn. Folk forsøger at spare energi på deres egne måder, og reducere deres carbon footprint. Hybrid-og elbiler vokser mere populære. Solenergi er ved at blive en levedygtig energikilde, især med nogle lande lover at betale tilbage forbrugerne for solenergi, at de kører tilbage til elnettet.

Du behøver ikke nødvendigvis at være en træ-hugging miljøforkæmper for at redde Jorden. Du kan gøre det i din egen lille måde. Faktisk kan skære 10% af dit energiforbrug fra dit hjem, kontor eller transport har brug for hjælp skåret kulstofemissioner og reducere drivhusgasser.

Tag

Hvordan til at skære 10 procent off dit energiforbrug. Administrer din belysning.
Hvordan til at skære 10 procent off dit energiforbrug. Administrer din belysning.

Tag. En masse mennesker har en vane med at lade tingene tilsluttet, selv når enheden er ubrugt. Disse omfatter mobiltelefon opladere, laptop adaptere, tv, dvd-afspillere og endda mikrobølgeovne. Disse stadig trækker strøm fra lysnettet, selv når enheden er ikke tændt, eller gadget er ikke sat i. Du kan spare så meget som 3 procent af energi, når du trækker ubrugte enheder. For nemheds skyld kan du bruge en automatisk spændingsregulator med dit TV, DVD-afspiller og komponent, så du kan bare flip kontakten, når disse ikke anvendes.

Administrere din belysning

Administrer din belysning. Udskift dine glødepærer med kompakt lysstofrør (CFL). Disse giver off en halv snes gange mere lysstyrke på et lavere effektforbrug. For eksempel vil en 10-watt CFL være så lyse som en 200-watt dagslys glødepære. Også, slukke lyset, når ikke er i brug, herunder udendørslamper. Eller, kan du installere en timer til din veranda lys, så det slukker automatisk ved solopgang (mens du stadig sover). Du kan gemme op til 2 procent af energien med disse.

Isoler

Isoler. Isoler dit hjem og sikre, at alle enker og døre er forseglet korrekt. Dette kan hjælpe med at holde i kold luft fra dit klimaanlæg i varmt vejr, og varmen om vinteren. Korrekt tætningslister og isolering kan hjælpe dig med at spare omkring 2 procent.

Sluk computeren. De fleste mennesker vil bare lade deres computer, når ubrugt. Slå disse fra, eller i det mindste bruge Pause og dvale funktioner, så du vil ikke have at miste arbejde, når du slukker. Det kan spare dig 1 til 2 procent af energiforbruget.

Administrer din opvarmning

Administrere din belysning. Administrer din opvarmning.
Administrere din belysning. Administrer din opvarmning.

Administrer din opvarmning. Brug en instant vandvarmer, eller slukker din centraliseret vandvarmer i løbet af natten. Der er ingen mening i at holde dit vand opvarmet i midt om natten, når ingen vil bruge det alligevel. Hold din vandvarmer isoleret for at forhindre varmen i at undslippe. Du kan spare 2 til 3 procent af dit energiforbrug med effektiv opvarmning.

Du bør også indstille din radiator termostat til en fast 78 grader

Du bør også indstille din radiator termostat til en fast 78 grader. Enhver grad lavere, og du vil være at hæve din el og gas regninger. Du kan gemme en anden 2 til 3 procent ved at holde din termostat på dette niveau.

Disse vil opsummere til omkring 10%

Disse vil opsummere til omkring 10%. Hvis alle bevares 10% af energiforbruget, så vil verden ville bruge omkring 10% mindre energi, hvilket fører til en reduktion i anvendelsen af fossilt brændsel og kulstofemissioner. Red verden i din egen lille måde. Spare strøm.