E2r

Sådan laver du din ejendomsselskab mere miljøvenlig

Omsorg for miljøet kan være en del af din virksomhed dagsorden som et ejendomsselskab. Der er masser af fordele ved at være miljøvenlige, lige fra kunden påskønnelse og loyalitet op til skattelettelser og skat nedskrivninger, som du gør en miljøvenlig ejendomsselskab. Her er hvordan.

  1. Reducer affald. Start lille ved at reducere spild på kontoret. En af de nemmeste måder at gøre dette på er ved at reducere papirforbruget, at din virksomhed gør. Spare et par ark papir kan ikke virke som en big deal, men den samlede effekt er stor - flere virksomheder gør en indsats for at reducere papirforbruget alene kan spare hundredvis af hektar og hektar skove, hvor papirerne er høstet. Gør dette ved at genbruge begge sider af papiret. Brugt papir bør ikke smides væk, men skal indsamles og sendes til papir genvindingsvirksomheder. Du kan også købe genbrugspapir.
  2. Spare energi. Energibesparelser vil ikke kun mindske kulstof mund udskrive, at din ejendomsmægler virksomhed gør, men vil også reducere omkostningerne ved de elregning. Dette omfatter anvendelse af pærer, som er designet til at være energieffektiv, og kun bruger apparater, der er nødvendige. Når den ikke er i brug, skal du slukke elpærer på kontoret, og tag det elektriske udstyr. Bare forlader computerne åben vil koste dig. I stedet for at lade computere dvale om natten, kan du lukke disse ned for komplet energibevarelse. Du kan også bruge investere i alternative energikilder. Der er selskaber, der tilbyder grøn energi, fra solceller, vindkraftværker og vand kraftværker.
  3. Overvej din ejendom. Den type af fast ejendom, at du sælger bør også overvejes. Det kan være svært, da der er nogle prime steder, som din virksomhed måske ønsker at købe. Men, bør du bevare skovene og reserver for enhver pris. Du kan også danne organisationer og koalitioner med andre ejendomsselskaber, således at alle de ejendomsselskaber i dit område vil være forpligtet til at bevare visse skovområder i samfundet. Dette vil gøre det lettere at give slip på prime skovområder, da du kan være sikker på, at du ikke nødvendigvis vil blive så konkurrencen kan få partiet.
  4. Effektiviser dit HVAC-system. Den opvarmning, ventilation og aircondition system i dit kontor vil gøre nogle af de største kulstof fodspor, som din virksomhed vil gøre i den daglige drift. Du kan strømline HVAC-systemet ved at gøre brug af miljøvenlige byggerier, der tillader luft at ventilere naturligt. I stedet for at bruge aircondition, skifte til fans og åbne vinduer. Du bør også minimere varme og kun bruge den i rum, der ofte bruges. Du skal også være sikker på at rense dine luftfiltre regelmæssigt, så disse vil fungere gnidningsløst, og således at disse vil være nyttigt for længere perioder.
Sådan laver du din ejendomsselskab mere miljøvenlig. Effektiviser dit hvac-system.
Sådan laver du din ejendomsselskab mere miljøvenlig. Effektiviser dit hvac-system.

Virksomheder og selskaber, herunder din ejendomsselskab, bør begynde at lægge mere vægt på miljøet. Gennem disse trin, få dig til at bidrage til den grønne bevægelse alt imens at få fordelene ved mindre regninger og skattelettelser.