E2r

Hvordan at fastsætte en lækage i en over jorden pool

Over jorden puljer naturligt lække

Over jorden puljer naturligt lække og almindelige årsager er fordampning af vand og fysiske struktur problemer. Det er vigtigt at observere vandstanden i din pool hver dag for at opdage utætheder og relaterede problemer. Nedenfor er trin og vejledninger om, hvordan du løser en læk i en over jorden pool.

Find de utætte steder

Find de utætte pletter. Undersøg de forskellige dele af din pool som stigen, pool lys, og afløb rør. Hvis der er slanger i din over jorden pool, tjek om afslutningen af dit hus manchet er utæt.

Hvis der er drypper eller lækager

Hvis der er drypper eller lækager, og drej derefter filter system off, og spænd slangeklemmer. Hvis det er nødvendigt, udskifte den beskadigede pool slange. Hvis der er en flex eller fast PVC i din over jorden pool, observere, om der er utætheder og revner i røret og montering leddene. En fitting kan revne eller adskilles under off-sæsoner, og det i sidste ende kommer fra hinanden. Sørg for, at der ikke er nogen drypper eller lækager i fagforeningerne, armatur og pool rørsystemer.

Omhyggeligt inspicere dit filter system

Omhyggeligt inspicere dit filter system. Ofte er filtersystemet overse så hyppigt kontrollere, om der er synlige lækager. Vend dit filter-system på at opdage, hvis vandet utætheder er fra filteret systemet eller fra pumpen. Hvis der er vand tegn på gulvet nær vandpumpen, derefter spore kilden til lækagen.

Hvis poolen filter på din over jorden pool har en multi-port ventil

Hvordan at fastsætte en lækage i en over jorden pool. Find de utætte pletter.
Hvordan at fastsætte en lækage i en over jorden pool. Find de utætte pletter.

Hvis poolen filter på din over jorden pool har en multi-port ventil, derefter sikre, at du er returskylleledningen ikke miste vand. En naturlig problem er, hvis din multi-port pakning havde været skader og din returskylleledningen er blevet strakt ud, som vil få vandet til at narre ud i slutningen af de 50-fods linje i din over jorden pool. Altid sikre, at din multi-port pakning effektivt fungerer.

Kontroller, om der er et hul i foringen af din over jorden pool. Du kan bruge almindelig mørk frugtfarve for at afgøre, om der er utætheder i dit over jorden pool. Placer frugtfarve i en sprøjte eller en lille pipette, og derefter sprøjte det i din pool liner område. Hvis frugtfarve er blevet suget ud af puljen, så det har en lækage.

Brug en test farvestof i din pool, hvis du foretrækker

Brug en test farvestof i din pool, hvis du foretrækker det. Det er meget dyrt i forhold til frugtfarve men det er tykkere. Besøg din lokale pool levering butik for at købe en test farvestof.

Lappe hullet i foringen korrekt

Lappe hullet i foringen ordentligt. Som du finder lækagen i din pool, sikre, at du vil lappe hullet ordentligt. Du har brug for en saks, pool liner patch kit og pool liner patch lim.

Måle swimming pool område, der er nødvendigt for at blive lappet

Måle swimming pool område, der er nødvendigt for at blive lappet. Sørg for, at størrelsen af plasteret er 2 inches større end liner hullet. Glem ikke at afrunde swimmingpoolen patch kanter. Plasteret kan være et rektangel, kvadrat eller en cirkel. Sidstnævnte er den bedste løsning, fordi den ikke har nogen kanter, der kan lette.


Over jorden puljer naturligt lække. Omhyggeligt inspicere dit filter system.
Over jorden puljer naturligt lække. Omhyggeligt inspicere dit filter system.

Hvis du ikke kan løse lækagen i din over jorden pool eller hvis lækagen er kompliceret derefter hyre en professionel swimmingpool reparation person, men tjek sine akkreditiver til at sikre, at du vil få dine ønskede resultater.