E2r

Hvordan at fastsætte et billede bøjle

Bare vægge ser kedeligt

Bare vægge ser kedeligt, og den bedste måde at lysne op en væg er at hænge billeder på det (ikke at nævne med et tapet). Der er et par måder at hænge et billede eller grafik, da der er forskellige former for billed-bøjler. Et billede Bøjlen kan fastgøres til væggen alene, mens nogle kan være fastgjort til selve rammen. Almindeligt er wireback billede bøjler anvendes. Hver ende af tråden er fastgjort på hver side af rammen på bagsiden, og rammen er ophængt på neglen fastgjort til væggen. Da dette er den mest sikre bøjle, er det normalt bruges til at hænge spejle.

Sømning frames er ikke den eneste måde at vedhæfte et billede til væggen

Hvordan at fastsætte et billede bøjle. Nu er din ramme er klar til ophængning.
Hvordan at fastsætte et billede bøjle. Nu er din ramme er klar til ophængning.

Sømning frames er ikke den eneste måde at vedhæfte et billede til væggen. Bevarelse af glathed af muren er vigtigt, da du måske ønsker at flytte denne billedramme dag. Det kan være en plage at dække op huller, når du beslutter dig for at fjerne rammen. Dette er grunden til, at billedet bøjler med selvklæbende på bagsiden blev opfundet. Vælg dem med en pull-out på Tab for at nemt at fjerne krogen fra væggen uden at efterlade en klæbrig rod bag. Der er endnu et billede bøjle kaldet savtakket billede bøjle, som du kan bruge i stedet for wire på bagsiden af rammen. Dette savtakket fungerer godt med selvklæbende billede bøjle, men du kan bruge dem separat.

Vægt er en vigtig faktor i at vælge et billede bøjle. Hvert billede bøjle tilgængelig har en trykt etiket af den maksimale vægt det kan støtte. Brug aldrig rammer, der er over den maksimale vægt, fordi det kun vil medføre, at rammen til at falde.

Her er hvordan man kan komme i gang ved fastsættelse af en billede bøjle:

Bare vægge ser kedeligt. Sømning frames er ikke den eneste måde at vedhæfte et billede til væggen.
Bare vægge ser kedeligt. Sømning frames er ikke den eneste måde at vedhæfte et billede til væggen.
  1. Starte med at måle bredden af bagsiden af rammen.
  2. Få centrum og markere det med en blyant.
  3. En savtakket bøjle har en prik. For at centrere savtakket bøjle, den prik placere over den penciled mærke.
  4. Før du monterer bøjlen til rammen, fjern først rammens indhold.
  5. Begynd hamre billedet bøjle i rammen, men gør det let, da for megen effekt kan bryde glasset. Blødt træ kan bryde ud på grund af virkningen og i nogle trærammer, træet er hårdere og kræver mere kraft i hamre bøjlen.
  6. Nu er din ramme er klar til ophængning. Hvis du har et søm eller en krog, der allerede er fastgjort til væggen, så er det ikke nødvendigt at gå gennem trinene 7-10. Men hvis du foretrækker at have en klæbende billede strop fastgjort til væggen i stedet, derefter fortsætte med trin 7.
  7. For at løse den klæbende billede bøjle, skræl opbakning fra limen.
  8. Holde det til den del af væggen, hvor man ønsker at hænge rammen. Toppen af rammen skal være øjenhøjde.
  9. Tryk det fast mod væggen.
  10. Nu kan du tilslutte den savtakket tilbage på den klæbende billede bøjle.

Moderne billede bøjler kan købes nemt fra butikker, der sælger tunge bøjler, plast bøjler, eller endda antik-look bøjler. For noget andet orientalske messing billede bøjler, kan købes fra eBay.