E2r

Sådan bruger du et dampstrygejern tryk på skjorter

Selv om den casual look, kan være på mode

Selv om den casual look, kan være på mode, en rynket kjole skjorte på en mand er aldrig i god stil. Rynkede shirts ser sjusket og uprofessionelt. Men tager skjorter til vaskeriet eller lokale renseri for damppresning kan tilføje op hurtigt, især hvis du er på et budget, når det kommer til at opretholde din garderobe.

Det er nemt at lære at bruge et dampstrygejern tryk på skjorter efter vask for at holde dem til at kigge deres bedste for at bære, samt at udvide deres levetid. Invester i en vellavet dampstrygejern, som ikke er for tung eller besværlig for dig at håndtere.

Sådan bruger du et dampstrygejern tryk på skjorter. Det er vigtigt at fylde vandbeholderen på strygejernet med destilleret snarere end vand fra hanen.
Sådan bruger du et dampstrygejern tryk på skjorter. Det er vigtigt at fylde vandbeholderen på strygejernet med destilleret snarere end vand fra hanen.
  1. Det er vigtigt at fylde vandbeholderen på strygejernet med destilleret snarere end vand fra hanen. De naturlige mineraler i vand fra hanen i sidste ende vil få din damp jern til at blive tilstoppet og afslutte arbejdet ordentligt. Nogle mennesker foretrækker at bruge en spray flaske fyldt med destilleret vand til tåge skjorter indtil fugtig stedet for at bruge damp funktionen på strygejernet.
  2. Konfigurer din strygebræt, så du stryge skjorter omkring taljen for den mest komfortable position. Hvis du ikke har et strygebræt eller plads til at etablere et strygebræt, skal du placere et rent sammenfoldet håndklæde på toppen af spisebordet ryddet af en fødevare eller retter.
  3. For at starte dampstrygejern trykke på en kjole skjorte, sørg for, at hver skjorte er helt knappet til let bevægelse, og at alle skjorter er af samme materiale. Du ønsker ikke at trykke på én skjorte, der har brug for en meget varm temperatur, og derefter starte på et polyester blanding materiale, der kan kræve en meget køligere jern.
  4. Sørg for, at din dampstrygejern er indstillet på den rigtige temperatur indstilling for den type materiale, du vil presse på. Start på hver kjole skjorte ved at stryge de kraver, manchetter og ærmerne. Brug nogle spray stivelse på kraver og manchetter til en sprød, professionel finish. Derefter begynde at trykke de større dele af skjorte, herunder både forside og bagside paneler.
  5. Hvis du har brug for at forlade din dampstrygejern trykke gøremål for endnu et minut, skal du fjerne jern, så det er ikke i kontakt med nogen del af skjorte, og er forsvarligt står oprejst mod slutningen af strygebrættet. Nogle mennesker bruger en strygning stand til at sikre denne varme instrument ikke vælter.
  6. Sørg for, at når du stryge hver søm, det ligger helt fladt, således at den færdige skjorte ser sprød og pænt gjort. Placer færdig pressede skjorter straks på en bøjle.

For en sikkerheds skyld, lad aldrig børn eller kæledyr, der skal vandre rundt Stryg station. De kan få brændt eller snuble over ledningen med ødelæggende resultater.