E2r

Sådan holder du din fjernbetjening ren fra bakterier

Folk er altid bekymret over tilstedeværelsen af bakterier og bakterier, der lever og vokser i hjemmet. Det er grunden til at så mange mennesker grundigt rene badeværelser og køkkener med stærke og effektive desinficerende rengøringsmidler. Selv om det er vigtigt at holde disse områder rene, de fleste mennesker glemmer en meget lille ting, der bruges af alle medlemmer af familien hver dag, fjernbetjeningen. Her er hvordan du holder din fjernbetjening ren for at undgå spredning af bakterier og bakterier.

Sådan holder du din fjernbetjening ren fra bakterier. For at holde din fjernbetjening fri fra bakterier.
Sådan holder du din fjernbetjening ren fra bakterier. For at holde din fjernbetjening fri fra bakterier.

Fjernbetjeninger er overflader, der holder flere bakterier og bakterier end noget andet i huset. Ikke alene er hænder altid rører fjernbetjeningen, men disse små gadgets er ofte overset, når det kommer til rengøring. Det betyder, at alle de bakterier, der opbygges på fjernbetjeningen aldrig er virkelig renses.

For at holde din fjernbetjening fri fra bakterier

For at holde din fjernbetjening fri fra bakterier, vil du først nødt til at købe nogle antibakterielle servietter. Disse kan købes i bulkcontainere i de fleste lokale købmandsforretninger eller supermarkeder. De dræber op til 99,9 procent af bakterier i et par enkle klude. Bedst af alt, behøver antibakterielle servietter ikke efterlade nogen klæbrig eller sæbevand rest.

Aftørring fjernbetjeningen ud på en regelmæssig basis med en antibakteriel tørre, er en effektiv måde at reducere antallet af bakterier. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at holde en beholder med servietter handy nær tv remote, så familiemedlemmer kan give det en hurtig aftørring. Også være sikker på, at familiemedlemmer vasker deres hænder jævnligt for at reducere spredningen af bakterier og bakterier på husholdningernes overflader.

Sådan holder du din fjernbetjening ren fra bakterier.
Sådan holder du din fjernbetjening ren fra bakterier.

Men med tiden kan det være dyrt at holde bruge antibakterielle servietter til at rense ud din fjernbetjening, så vælge at ombryde fjernbetjeningen i en klar plast wrap. Dette vil hjælpe med at beskytte fjernt fra fingeraftryk og uønskede bakterier. Vær sikker på at ændre den plastikfolie regelmæssigt for at minimere mængden af bakterier på din fjernbetjening.

Hvis disse indstillinger synes en smule besværligt at holde din fjernbetjening ren fra bakterier, købe en vaskbar fjernbetjening måske noget for dig. Selv om en ny idé for mange mennesker, er vaskbare tv fjernbetjeninger blevet en mere populær køb. Disse vaskbart fjernbetjeninger er 100 procent vandtæt og kan placeres i opvaskemaskinen for regelmæssig rengøring. Hvis du ikke ejer en opvaskemaskine, kan disse fjernbetjeninger renses i vasken i stedet. De er holdbare og nemme at bruge og bekvemt at arbejde med de fleste store tv-mærker. For daglige vedligeholdelse, kan vaskes fjernbetjeninger fremstillet med et antimikrobielt plastmateriale, der reducerer væksten af bakterier.

Vaskbare fjernbetjeninger kan købes via online forhandlere. Selv om de kan synes at være en smule dyrere, vil disse gadgets spare dig penge i det lange løb ved ikke at skulle tørre dem ned med antibakterielle servietter. De også holde din fjernbetjening ren fra bakterier og bidrager til den generelle sundhed i din familie.