E2r

Sådan bruger wiren vejledning om en elektrisk hæftemaskine

Den mest almindelige form for hæftemaskine, som du kan være bekendt med, er kontor hæftemaskine. Dette er den almindelige hæftemaskine anvendes til at fastgøre stykker af papirer sammen. Bortset fra denne sædvanlige hæftemaskine, er der andre typer af hæftemaskiner, der er tilgængelige på markedet. Funktionerne af hæftemaskiner er ikke begrænset til fastgørelse papirer mere, at denne funktion kan hæftemaskiner komme handy i mindre reparationer i hjemmet og udsmykning.

Sådan bruger wiren vejledning om en elektrisk hæftemaskine. Kraftige hæftemaskiner.
Sådan bruger wiren vejledning om en elektrisk hæftemaskine. Kraftige hæftemaskiner.
  • Kraftige hæftemaskiner. Der er nogle tunge hæftemaskiner, der kan købes i gør-det-selv-butikker. Disse tunge hæftemaskiner fås i manuelle og elektriske type. Hvis dit budget tillader det, vælge at få en elektrisk hæftemaskine stedet af manualen. Manual hæftemaskine kræver kraft til at fastgøre elementer sammen. Den kraft af manuelle hæftemaskine kan også medføre, at du jerk bagud, hvilket kan medføre mindre ulykker. Kraftige hæftemaskiner bruge ledninger til fastgørelse elementer sammen. Disse ledninger synes at være stort set den samme almindelige korte ledninger, den eneste mærkbare forskel er, at de er større.
  • Anvendelse af elektriske hæftemaskine. Elektriske hæftemaskiner kan komme handy for mindre renoveringer eller touch-ups. Styrken af den elektriske hæftemaskine er tilstrækkelig til anvendelse i isolering, snedkerarbejde, polstring og andre håndværk materialer.
  • Kom godt i gang. Køb en elektrisk hæftemaskine. Læs manualen, der følger med købet. Det er vigtigt at læse sikkerhedsforskrifterne, som du måske såre dig selv ved hjælp af maskinen. Nogle elektriske hæftemaskine kan fungere ved hjælp af batterier, mens nogle kræver el. Se manualen for specifikke anvisninger om, hvordan magten din maskine. Kontroller, om maskinen indeholder korte ledninger, hvis ikke, så sørg for du køber nogle, som du får brug for dem. Spørg salg ansvarshavende for den korrekte hæftemaskine wire til at købe.
  • Særlig anvendelse. Hvis du agter at bruge din el hæftemaskine til at anbringe ledningen på væggen eller en anden overflade, så sørg for du køber en elektrisk hæftemaskine, der har en indbygget wire guide. Wiren guide vil forhindre dig uheld hæftning gennem ledningen, hvilket gør tråden volatile til shorting. Åbne ledninger er farligt, så sørg for at du ikke hæfte gennem dem.
  • Brug af wire vejledning. Når bekræfter, at din maskine har en indbygget wire vejledning, hvordan man bruger det at lære. Tænd din korte på basen side at kontrollere, om der er en låsen for at frigøre wiren vejledning. I de fleste modeller er styretrådens låsen mærkes i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke kan se nogen etiketter, tjekke din manual. Når du med succes har lanceret wire vejledning, kan du begynde anbringelse ledninger på overflader. Blot tilpasse siderne af wire guide til din wire, så din tråd er mellem styrene. De ledetråde er vigtige i anbringelse ledninger, da de fungerer som aligner. Guiderne vil også fungere som din grundlag for ikke at hæfte gennem ledningerne.

Husk, at du bliver nødt til at praktisere sikkerheden, når du bruger din el hæftemaskine. Forsøg ikke at placere dine fingre nær det område, hvor ledningerne vil blive lanceret. Da el-hæftemaskiner er fremstillet til at give tunge hæftning, holde fingrene sikker. Tag hæftemaskine og stash på et sikkert sted. Lad ikke børn lege med maskinen.