E2r

Hvordan at rengøre og neutralisere kæledyr urin lugt fra gulvtæppet

At have en hund som dit kæledyr er utvivlsomt vidunderlig

At have en hund som dit kæledyr er uden tvivl fantastisk. Tilbringe sjov tid sammen med ham, er uvurderlig. Du kan endda tage billeder at fange dine lykkelige øjeblikke sammen. Men nogle gange, får han at frustrere dig, især når huset uddannelse ham er ikke det lykkes endnu. Mens du tålmodigt forbereder ham til at følge dine simple husregler, små ulykker sker. Da miste kølig kommer ikke til at hjælpe, bare du sværger at være tålmodig og mere forståelse for hans begrænsninger. For det første er han - en hund. Her er de trin om, hvordan du rengør og neutraliserer kæledyr urin lugt fra dit tæppe:

Hvordan at rengøre og neutralisere kæledyr urin lugt fra gulvtæppet. Forbered en opløsning af hvid eddike og vand.
Hvordan at rengøre og neutralisere kæledyr urin lugt fra gulvtæppet. Forbered en opløsning af hvid eddike og vand.
  • Forbered en opløsning af hvid eddike og vand. Altid holde dem rundt. Gør dem praktisk til anvendelse i nødstilfælde. Kombiner lige dele for at opnå bedre resultater. Sørg for at blande dem godt. Du kan gemme den løsning i et opvaskemiddel flaske (genbrug).
  • Observere nogle rengøringsprocedurer. Når din elskede hund tisser et eller andet sted i dit hus, skal du straks få en papir tårn, så snart du ser det. Dup op i rodet. Få din pålidelige hvid eddike og vand løsning. Hæld noget af det direkte til det tilsmudsede område. Du er nødt til at suge det liberalt.
  • Derefter kan du få din bagepulver. Drys det over gennemblødt området. Put en generøs mængde til at sikre bedre resultater. Tillad alt for at tørre i et par timer. Når din bagepulver bliver tør, det bliver gult. Det betyder blot, at den er helt absorberet din hunds urin. Du kan derefter gå videre ved at støvsuge grundigt.
  • Grib din cayennepeber. Du skal have en tilgængelig fra dit køkken. Stænke noget af det i det tilsmudsede område. Processen kommer til at forhindre din favorit hund i at urinere på dette område igen. Må ikke drys en masse. En lille knivspids er nok. Lugten kommer til at arbejde vidunderligt i at køre din hund væk fra det pågældende område.
  • Kend dit kæledyr bedre. Se, om din hund er ved at udvikle nogle usædvanlige vaner eller handler i nogle ejendommelige måder. Betyder det sniffe jorden? Er det cirkel et bestemt område igen og igen? Måske er din hund giver ud tegn på, at han ønsker at tisse. Det betaler for dig at være opmærksomme på hans adfærd. Hvis du får at lægge mærke til ham forude, direkte ham lige til hans kæledyr uddannelse pad. Hans uddannelse pad er, hvor du har til hensigt at føre ham til at tisse. Du kan let få en fra din nærliggende dyrehandel.
  • Træn din hund godt. Hver gang du får chancen for at gøre din hund gå til hans kæledyr uddannelse pad, tøv ikke med at belønne ham overdådigt. Giv ham noget, som mad eller legetøj. Eller omfavne ham blidt eller give ham en masse kys. Det er positiv forstærkning. Din hund får lov til at blive tilpasset til følge dine "badeværelse regler". Så næste gang, når han føler behov for at tisse, han blot gentager, hvad han har gjort før. Han går til hans kæledyr træning pad og du giver ham noget behageligt.

Nogle hunde får ikke at blive uddannet hurtigt. Tålmodighed være nødvendig.