E2r

Hvordan laver møbelpolish

Vidste du at du ikke behøver at købe kommerciel møbelpolish mere, hvis du ved hvordan man laver møbelpolish fra alle naturlige ingredienser, der findes i dit eget hjem? Hvis du tilføje op alle de penge du har brugt på kommerciel møbelpolish, vil du indse, at det er en betydelig mængde penge. Desuden US EPA siger, at mange af disse kommercialiserede produkter indeholder petroleumsdestillater, der kan forårsage irritationer. Lav din egen polish med følgende trin:

  1. Forbered følgende materialer: oliven eller vegetabilsk (mineralolie, hvis du vil bruge polish til ufærdige møbler), citron olie, citroner, si eller ost klud, en mellemstor skål, en sprayflaske stor nok til at passe omkring to kopper væske , en køkkenkniv, og et målebæger.
  2. Vask citronerne og derefter skæres hver citron i halve. Klem saften ud. Fortsæt med at klippe og pres saften ud af citronerne, indtil du har omkring en kop citronsaft. Selvom du kun vil bruge en halv kop citronsaft for dette særlige opskrift, vil den ene kop citronsaft blive mindre, som du vil se i det næste trin.
  3. Tag din si eller ostelærred, stamme din citronsaft fri af pulp og citron frø. Du skal fjerne pulpen og frøene, så du kan sætte den citronsaft senere i sprayflaske uden at tilstoppe det med papirmasse bits og citron frø. Du vil møbelpolish og ikke pulp på dine møbler, gør du ikke?
  4. Mål omkring en halv kop citronsaft og sæt den til side.
  5. Rens eller skylle sprayflaske, hvis du ikke allerede har gjort det. Tør det tørre. Fjern toppen af flasken med sprayflaske. Ved hjælp af tragten, hældes forsigtigt i halv kop citronsaft i flasken.
  6. Mål en kop olivenolie eller vegetabilsk olie. Ved hjælp af tragten, hældes forsigtigt denne væske i flasken.
  7. Luk flasken, og derefter ryste indholdet grundigt.
  8. Du kan nu bruge din hjemmelavede møbelpolish. Den citron i blandingen har naturlige rengøring og skinnende egenskaber. Det lugter også store-ligesom store-købte citron duftende møbler. Brug din hjemmelavede polish ved at sprøjte noget af blandingen på møbler og polering af møbler med en blød klud, indtil du opnår den ønskede glans. For dem svære at nå steder i dine møbler, kan du prøve fugte en blød tandbørste med blandingen.
  9. Opskriften på hjemmelavet polish til møbler med ufærdige træoverflader er at blande en teskefuld citron olie med en kop mineralsk olie. For ufærdige møbler, bliver du nødt til at lægge lidt flere kræfter ind polering dine møbler.

Under disse magre dage, gemt hver dollar tæller

Hvordan laver møbelpolish. Vask citronerne og derefter skæres hver citron i halve.
Hvordan laver møbelpolish. Vask citronerne og derefter skæres hver citron i halve.

Under disse magre dage, gemt hver dollar tæller. Du behøver ikke at bruge unødigt til kommerciel møbelpolish og udsætte sig selv for de skadelige kemikalier nogle af dem indeholder. Cheers til en sparsommelig og miljøvenlig dig.