E2r

Hvordan at genfremstille en popcorn loft

Popcorn lofter

Popcorn lofter, undertiden kaldet akustisk, kan være en udfordring, når malerarbejde. På grund af den tekstur af popcorn loftet det kan være vanskelig at anvende maling jævnt uden at skabe drypper eller forskellige kørsler. Manglende pletter kan være generende på grund af teksturen. Men med den rette viden og værktøjer, du kan få professionelle resultater, selv som en amatør.

Nogle elementer, du får brug omfatter malere tape eller malertape, drop klude, en malerrulle og male skuffe, og en malerrulle forlængelse.

Hvordan at genfremstille en popcorn loft. Trin 1.
Hvordan at genfremstille en popcorn loft. Trin 1.

Trin 1
Tag alle Loftlamper, der er aftagelige. Nogle af de inventar omfatter ventilationskanaler, lamper, og fans.

Trin 2
Enhver form for Loftlamper, at din ikke er i stand til at fjerne bør være helt tape væk med en malertape eller malere tape.

Trin 3
Fjern eventuelle synlige områder af støv eller insekter partikler, såsom spindelvæv osv. En tør klud kan bruges eller let fugtig klud for optimal fjernelse af sådanne partikler. Hvor loftet møder væggen, sprækker, bør undersøges i detaljer.

Trin 4
Hvor popcorn loftet møder væggen det skal tapes off at undgå unødvendige maling stænk eller løber på væggen maling. Dækker vægge med drop tøj er også en god idé at undgå maling splatters på væggen.
Dækker gulve er et must samt så ingen maling drypper fra popcorn loftet på gulvet.

Popcorn lofter. Trin 2.
Popcorn lofter. Trin 2.

Trin 5
Få din maling sammen med rullerne, og sørg for der er masser af ventilation for at undgå mulige dampe.

Maleri Popcorn Loft

Trin 1
Hvis du har en udvidelse derefter vedhæfte udvidelsen til rullen. Du bør også vedhæfte rullen dækslet på valsen selv. Hvis du ikke har en forlængelse, kan du også bruge en stige til at komme til alle de nødvendige pletter på popcorn loftet.

Trin 2
Tag maling og hæld det i rullebakke og arbejde valsen ind i malingen. Valsen Låget skal være mættet, men ikke drypper.

Trin 3Apply malingen til popcorn loft

Trin 3
Anvende maling til popcorn loft. Sørg for at du har pæne jævne strøg, og at der er nok maling til popcorn loft, men ikke mere end nok for stænk, drypper eller løber. Hvis du ruller maling i et kryds V mønster, du vil undgå linjer på popcorn loftet. Tag din tid, det er ikke en race.

Trin 4get mere maling

Trin 4
Få mere maling. Genindlæse rullen selv, igen bør være mættet men ikke drypper. Hold genindlæse den så mange gange som nødvendigt for at dække popcorn loft. Kanterne af popcorn loftet skal males med en pensel. Hvis det er nødvendigt, anvende et andet lag.