E2r

Hvordan man vælger et spisebord størrelse

Den rigtige størrelse af spisebordet vil bestemme hvordan komfortable sæder arrangement bliver, og hvordan din spisestue eller køkken vil se ud. Hvis du har et stort spisebord, vil du ikke har nok plads til at bevæge sig i mellem og bag bordet uden at støde på de mennesker siddende eller få klistret til din væg, før du kan flytte. Et lille bord vil gøre din spiseplads luftige og rummelige, men vil begrænse antallet til folk, der kan sidde rundt om bordet samt at få dem trange og ramlede mod hinanden, når siddende. Tag et kig på nedenstående tip om, hvordan man vælger spisebordet størrelse, der vil være passende for din spisestue.

Hvordan man vælger et spisebord størrelse. Mål den plads, hvor du planlægger at sætte spisebordet.
Hvordan man vælger et spisebord størrelse. Mål den plads, hvor du planlægger at sætte spisebordet.
  • Tag hensyn til antallet af mennesker, der vil løbende sæde omkring bordet. Der er retningslinjer for størrelsen og afstanden mellem bordene og væggen samt mellem hver stol eller siddende person.
  • Mål den plads, hvor du planlægger at sætte spisebordet. En standard rektangulære spisebord er omkring to og en halv meter fra fem meter. Dette vil mageligt sidde 4-6 personer, og bør placeres i et område, der måler ni meter af tolv fødder.
  • Der bør være mindst toogtredive inches af rummet fra tabellen til væggen. Dette vil give folk mulighed for nemt at flytte deres stol tilbage og stå eller sidde på stolen. Sørg for at du måle afstanden fra et kabinet, der er i din spisestue snarere end væggen for at få en nøjagtig måling af den tilgængelige plads.
  • Hvis der vil være mennesker, der vil gå frem og tilbage rundt om bordet, mens du og din familie eller gæster sidder, bør godtgørelsen omkring bordet øges til otte og tredive inches. Øg afstanden til toogfyrre inches, hvis folk vil være servering af mad bag formændene for de mennesker siddende.
  • Overvej højden af spisebordet, du får. Standarden er niogtyve og et halvt inches. En lavere højde kan overvejes, hvis de mennesker, der skal bruge spisebordet er alle petite størrelse.
  • Afstanden fra den ene person til den næste, mens siddende bør være mindst fireogtyve inches. Dette vil give hver person nok plads til at spise komfortabelt uden ramlede albuer med den næste person.
  • Når du har overvejet den rigtige størrelse og højde, der bedst passer til din spisestue, bør du nu overveje farve og materiale af spisebordet. Det bør være et supplement til den generelle indretning af rummet. En hårdttræ bord kan vare i mange år. Hvis du har en moderne indretning og dit budget tillader det, kan du gå til et glas spisebord, enten en klar én eller en tonet glas et eller en kombination af materialer til et fashionabelt look. Mørkt træ og rustfrit stål er nogle af de blandede materialer, der bliver indarbejdet i nye spisebord design og fremstilling.

At vælge den rigtige størrelse til et spisebord er bestemt af de mennesker, der skal bruge spisebordet. Hvis du har en stor familie et rektangulært bord vil passe til dine behov. For en hyggeligere spise atmosfære, og du har en lille familie, kan en rundbordssamtale godt passer til din livsstil. Måle rum og tænke på din komfort, når du vælger den rigtige størrelse til dit spisebord.