E2r

Sådan oprettes en pirat tema soveværelse

Har du bemærket

Har du bemærket, at små drenge ofte engagere sig i rollespil spil? De elsker at skildre de tegn fra de shows de ser på tv og film. Nu hvorfor ikke hjælpe din dreng realisere sin drøm om at være en af disse tegn? Sig, dekorere sit soveværelse med pirat som tema? Han vil helt sikkert sætte pris på det, hvis du opretter en pirat tema soveværelse, hvor han kan sove, lege og drømmer om at være kaptajn Jack Sparrow!

Her er forslag du kan følge for at skabe en pirat tema soveværelse:

Sådan oprettes en pirat tema soveværelse. Forbered de materialer.
Sådan oprettes en pirat tema soveværelse. Forbered de materialer.
  • Forbered de materialer Du skal bruge disse materialer til dette projekt. Reb, træ kister og kasser, PVC rør, lærred, maling, læder ark, horn, væg papir med et billede af et skib som design.
  • Rydde op. Skrub væggene med fast svamp og en god rengøringsmiddel. Fjern gardiner og vaske vinduerne så godt. Tag ned gamle plakater og dekorationer.
  • Genfremstille. Color hele væggen med forskellige nuancer af brunt og blåt. Farven blå repræsenterer farven af havet mens farven brun passer farven på et skib. Påfør en mørkere nuance af blå i den nedre del af væggen for at give en dyb blå ocean look. Gør skyggen lysere, når du går i male den øverste del af væggen. Male vinduesrammer og karme med mahogni brun. Giv det et lille strejf af slidte effekt ved at skrabe nogle områder i vindueskarmen. Medtag malerier af fisk, blæksprutter, skaller, og kister med skatte i det og undersøiske planter.
  • Dæk vinduerne. Brug en læder ark til at dække windows men efterlade en lille portion åben. Hæng et horn ved vinduet. Hvis du kan - kigge efter en læder horn men hvis der er ingen tilgængelig, kan du gøre brug af en plasttype. Du kan købe denne vare fra legetøjsbutikker.
  • Skab en skibbruden look. Sæt op en mast og sejl med brugen af PVC-rør og lærred ark. Du kan bruge et stykke beskidt hvid klud eller gamle gardiner i stedet for de lærred ark til sejlene. For at gøre masten, skal du bruge en sort PVC rør (måler 3 inches i diameter) med en længde, der strækker sig op til loftet. Mal PVC rør brun eller sort.
  • Fastgør sejlene. Bind dem med et reb i den ene ende af masten og binde den anden ende på sengestolpen. Vær forsigtig dog at binde det stramt, så det vil ikke falde sammen på sengen og forårsage forstyrrelser på dit barn, når han sover. Du kan sy sejl omkring masten for at gøre dem mere sikre og fast.
  • Bring en gammel kiste. Placer nogle falske skatte såsom perler, halskæder, gyldne kopper og andre falske smykker og ornamenter. Sæt brystet i det ene hjørne af lokalet. Installer en lille spotlight på væggen og koncentrere sig om skattekisten.
  • Saml nogle fiskeredskaber. Monter et sæt fiskenet på en anden side af væggen. Husk, at piraterne gøre nogle fiskeri også så et fiskenet pynten er meget passende.
  • Brug et skibs hjul. Sæt dette punkt ved foden af sengen. Din dreng kan foregive, at sengen er hans skib, og han er kaptajn. Under omrøring hjulet, kan du endda høre ham råbe "Ahoy, alle ombord!"
  • Accessorize. Giv tema soveværelse en total pirat look ved at bringe i flere artikler, såsom sværd (træ), klap for øjet, kort og en pirat flag med et bogstav X sprøjtede på det.

Spice up pirat tema værelse lidt mere ved at tage din søns billede i en pirat kostume. Placer fotoet i en ramme og hænge den ved hovedgærdet af sengen. Dette vil gøre soveværelset udseende som en autentisk piratskib komplet med ting, der er forbundet med pirat spil og alle.