E2r

Hvordan til at klæde overdimensionerede vinduer: praktiske, attraktive strategier

Oversized, engang gulv-til-loft størrelse, vinduer er en eftertragtet aktiv i et hjem. Store vinduer, der lader i masser af naturligt lys gør et hjem føler lys og munter. Men når det kommer til at vælge et vindue behandling for en overdimensioneret vindue selve proportioner, der gør vinduet så attraktiv også gøre det til en udsmykning udfordring. Denne udfordring er et spørgsmål om at finde den rette balance mellem lysstyring og stil på netop din pris punkt, uden at dominere rummet eller blokering skønheden i vinduet. Her er et par strategier for, hvordan man opnår denne balance.

Trin 1

Tage målinger og andre overvejelser

Hvordan til at klæde overdimensionerede vinduer: praktiske, attraktive strategier. Tage målinger og andre overvejelser.
Hvordan til at klæde overdimensionerede vinduer: praktiske, attraktive strategier. Tage målinger og andre overvejelser.

Den første ting du behøver, er et sæt af nøjagtige målinger for dit vindue, finde en hjælper til at hjælpe dig. Du bliver nødt til at måle dimensionerne på flere intervaller langs bredden og højden af vinduet, fordi dit vindue måske ikke helt firkantet. Hvis du får forskellige målinger, gennemsnit dem sammen.

Forskellige målinger er nødvendige for forskellige typer af vinduet behandlinger. For eksempel er vandrette persienner eller nuancer sædvanligvis hængt inde i rammen af vinduet og gardin paneler eller flæser hænger fra en stang, der strækker sig ud over de ydre dimensioner af vinduet.

Også overveje funktionen af dit værelse, når man overvejer vindue behandlinger. Privacy er ikke så meget af et problem i en familie værelse eller spisestue, som det er i et soveværelse. Lysstyring er også vigtigt i et soveværelse, hvor sollyset kan vække dig, inden det er tid til at komme op. I dette tilfælde kan lys blokerende stof eller nuancer være nødvendig.

Trin 2

Kategorier af vinduet behandlinger

Der er mange måder at behandle et vindue, fra gardin paneler til nuancer, gardiner til persienner eller skodder til valances.

• Gardiner eller gardiner er som regel lavet af stof, af letvægts bomuld tungere brokader og fløjl. De kan henkastet arrangeres på faner eller ringe på en gardinstang eller sat op på en trisse system. Ser kan variere fra afslappet og eklektisk til dramatisk formel, moderne eller traditionelle, afhængigt af stof, farve, mønster og stil. Kapper, swags og tørklæder kan bruges til at pynte op i toppen af vinduet.

Trin 1. Kategorier af vinduet behandlinger.
Trin 1. Kategorier af vinduet behandlinger.

• Blinds kan være vandret eller lodret, og lavet af træ, faux træ, metal eller fabrikerede materialer. Farver og stilarter er uendelige, og blinds muliggøre gradvis af lysstyring i næsten ubegrænsede kombinationer.

• Shades kommer i forskellige stoffer, skove og naturlige bambus eller græsser samt moderne sol nuancer, der lader dig se gennem vinduet samtidig med at blokere sollys. Valg gerne top down / bottom up og fjernbetjeninger gør nuancer en vidunderlig mulighed for overdimensionerede vinduer.

• Skodder muliggøre gradvis lysstyring og er charmerende i landet eller sommerhus interiør. De kan kombineres med paneler, hvis det ønskes til en blødere look.


Din individuelle smag er, hvad der vil drive dig med at vælge én type vindue behandling frem for en anden. Du vil også ønsker at overveje stil i rummet, mængden af lysstyring og privatliv nødvendig, og nem vedligeholdelse med hensyn til din livsstil. For eksempel kan lamelgardiner blive en vedligeholdelse mareridt, hvis du har en kat, der kan lide at væve ind og ud af lamellerne. Indretningsdekor magasiner, vindue behandling kataloger og hjem design hjemmesider og tv-programmer er gode kilder til inspiration.