E2r

Sådan at købe møbler på et lavt budget

Indret dit hjem kan være en af de dyreste investeringer, når oprette din egen bolig. Da dit budget er næsten drænet med andre prioriterede udgifter såsom leje indskud, pantebreve og ned betalinger, du begynder at bekymre dig, at du ikke har penge nok længere til overs til møbler shopping. Men du behøver ikke tabe modet, da der er mange metoder, som du kan købe møbler på et lavt budget. Her er foreslået måder:

  1. Overvej shopping i garage salg. Nogle mennesker i dit nabolag kan beslutte at ændre deres møbler og sætte deres gamle møbler til salg til lave priser. Læs skiltes i dit område, da der kan være en garage salg nogle blokke væk, hvor du kan finde svar på dit behov. Vær særlig opmærksom på disse salg i sommeren og foråret sæsoner, når folk gør en grundig oprydning i deres hjem og kassere ejendele, som de ikke har brug for. Aviser er også en god kilde til oplysninger om igangværende salg og auktioner. Men når de køber brugte møbler kontrollere de genstande meget nøje for at sikre, at de ikke har iturevet tårer og ridser, der kan have behov for større reparationer.
  2. Scan dit område for genbrugsbutikker. Tag ikke genbrugsbutikker for givet, fordi de kunne være at sælge ting, der vil vise sig at være rigtige 'skatte' for dig. Prøv at tage tid ud til at scanne disse butikker i nærheden af din plads, og du kan være heldig at foretage indkøb af små genstande som sofaer, borde, lamper og andre stykker, der kan smukt tilbehør til dine møbler sæt. Hvis du ikke kan finde en artikel, der passer til din smag, kan du lade dit navn og telefonnummer med ekspedient, så de kan komme i kontakt med dig, hvis de har nye ankomster fra deres leverandører.
  3. Gør dit køb i møbler butikker, der sælger brugt eller brugte møbler, der stadig er i god stand. Nogle gange kan brugte møbler sælges som det er - med de fejl, skader og alle - og det er op til dig at få dem renoveret. Naturligvis med denne form for aftale, som regel møblerne sælger til lavere priser. Brugte møbler er ofte sælges med frie emner som seng og pude covers og puder.
  4. Kontakt velgørenhed grupper i dit samfund. Disse organisationer er ofte modtagere af donationer fra forskellige filantropiske institutioner. Der er tidspunkter, hvor velgørenhed huse og kirker modtager flere møbler, end de faktisk har brug for. Disse overskydende møbler er normalt sælges til lave priser, eller endda givet væk til folk med magre indkomst.
  5. Søg efter almennyttige organisationer på internettet. Disse grupper normalt engagere sig i donation aktiviteter, hvor de modtager og donere ting i deres lokalområde. Da der er en verdensomspændende bestræbelse i dag at bevare miljøet og spare plads på land ved at minimere brugen af lossepladser, mange grupper over hele verden nu engagere sig i materielle opsving projekter. Disse projekter har til formål at gøre maksimal nytte af anvendte materialer, der er stadig gode til genbrug. Den Freecycle Network er en af de mest populære netværk, der deltager i sådanne aktiviteter. Du ønsker måske at tilmelde dig på denne hjemmeside og benytte sig af billig møbler.
Sådan at købe møbler på et lavt budget. Overvej shopping i garage salg.
Sådan at købe møbler på et lavt budget. Overvej shopping i garage salg.

Med jacked op priser for alle forbrugerprodukter i disse dage købe møbler på et lavt budget, kan give anledning til problemer. Men hvis du er ressourcestærke nok, og virkelig fast besluttet på at score møbler, du har råd, kan du stadig gøre et godt køb ud af din begrænsede ressourcer.