E2r

Sådan finder antikke hardware

De fleste mennesker går på jagt efter antikke hardware af to grunde: for at erstatte et eksisterende element på et stykke af antikke møbler, eller til at ændre udseendet af en moderne stykke indretning ved at erstatte eksisterende hardware med antikke hardware. Mange mennesker i virkeligheden foretrækker antikke hardware på grund af de materialer, der anvendes i sin opbygning, dens ofte indviklede design og unikke fabrikation, der har en holdbarhed og skønhed, der overgår moderne hardware inventar.

Kategorien af antikke hardware kører farveskala fra art deco skuffe trækker i messing og støbejern og klart glas dørhåndtag til unikke dør patter og kabinet hængsler, der ligner kunstværker i sig selv. Blandt de mere unik og svære at finde antikke hardware stykker omfatter håndklæde stativer, knagerækker og gamle nøglehul plader. Hvor kan man gå for at finde et godt udvalg af antikke hardware i din prisklasse?

Sådan finder antikke hardware.
Sådan finder antikke hardware.

Det bedste sted at starte er loppemarkeder og private ejendom salg i dit område, hvor du kan købe de enkelte odds og ender af hardware, hvis du er på udkig efter blot en eller to stykker. Loppemarkeder og ejendom salg er også gode til at finde møbler, der kan være i dårlig stand, men værd at prisen for bjærgningen af den eksisterende hardware.

En anden god ressource for dem, der søger antikke hardware er arkitektoniske bjærgning butikker i dit område. Disse er virksomheder, der specialiserer sig i at rive ned gamle ejendomme til renovering eller nybyggeri, men som holder et lager af bjærget dele og stykker fra tåre-down, der kan omfatte netop de stykker hardware, du er på udkig efter.

Glem ikke at tjekke din lokale hardware butik for at se, om de kunne have nogen vintage hardware stykker samler støv et sted i opbevaring. Du kan også lægge op en meddelelse om et fællesskab opslagstavle, hvis du søger efter antikke hardware fra en bestemt epoke, såsom slutningen af det 19. århundrede eller midten af århundredet moderne.

Sådan finder antikke hardware.
Sådan finder antikke hardware.

Brugte møbler butikker ofte tilbyde gode priser på frysere og andre møbler, der indeholder antikke hardware værd bjærgningen af disse stykker. Tjek internet auktion websteder så godt, hvis du søger efter bestemte stykker eller er bare på udkig efter nogle design ideer om, hvad slags antikke hardware er tilgængelig til at ændre udseendet af dine nuværende møbler.

Erkend, at finde et komplet sæt af skuffen trækker eller hængsler, der matcher præcist kan gøre din antikke hardware finde lidt dyrere, men værdifulde. Mange mennesker, der begynder at finde antikke hardware opdager, at skattejagt for at søge efter disse smukt designede stykker er en sjov og værd tidsfordriv.