E2r

Hvordan at lave dine egne genbrugelige bulk-food poser

Når du køber bulk-fødevarer

Når du køber bulk-fødevarer er masser af plast bruges til at ombryde og pakket bulk fødevarer. Hvis du ønsker at bidrage til bestræbelserne på at reducere spild i miljøet, kan du lave dine egne genbrugelige bulk-food poser bruge stoffer, der er vaskes og genbruges. Her er hvordan.

Hvordan at lave dine egne genbrugelige bulk-food poser. Når du køber bulk-fødevarer.
Hvordan at lave dine egne genbrugelige bulk-food poser. Når du køber bulk-fødevarer.
  1. Klip. Selvom der er masser af andre stoffer, som du kan bruge, Rip Stop er et af de oplagte stoffer til fremstilling bulk-fødevarer poser, da disse stoffer er meget stærke og meget nyttig for poser. Disse er lavet ved hjælp af nylon, og kan købes i de fleste tekstil butikker. Beslut om antallet f genbrugelige bulk-food poser, som du har brug for, og købe den tilsvarende mængde Rip Stop. Dernæst tager et skræddersyet s kridt eller andre vaskbare markører og bruge det til at tegne konturerne af den kvadratisk eller rektangulær taske. Sørg for, at du tilføjer i en tomme eller så på omkredsen af formen, som vil være der, hvor du sy posen. Skær dispositionen hjælp saks.
  2. Sy. Brug tape eller stifter til at sikre de to stykker rip stop på symaskine, medmindre du er i stand til at håndtere meget glat overflade rip stoppe dig. Fra kanten af stoffet, bliver du nødt til at køre en ligesøm, der er mindst en halv tomme formular kanterne af stoffet. Gør dette for de tre sider i de to lag af rip stop, indtil du har en firkantet taske, der har en åbning.
  3. Omvendt. For at skjule de rå kanter, bliver du nødt til at vende rip stopper, så stingene bliver skjult. Hvis du ønsker at give posen et færdigt udseende, kan du tilføje i Hemming til kanterne af posen. Der er også nogle indstillinger i de fleste symaskiner, der vil tillade dig at gøre amatør masker til dekorative formål. Men da hovedparten fødevarer poser vil primært blive anvendt til at opbevare og transportere mad, dekorationer er ikke nødvendigt for de fleste mennesker.
  4. Finpudsning. Som prikken over i'et kan du folde de to resterende flaps på den åbne ende af posen. Disse to flapper er fra de to dele af stoffet, der er blevet syet sammen, forudsat at du har forladt en tomme eller deromkring af unstitched sømme. Fold disse klapperne i halvdelen separat og sy det tæt med en kørende søm. Du vil have plads nok i folden for dig at indsætte en snor, som du kan bruge til at lukke hovedparten mad taske. Du kan også vedhæfte ledninger på enden af posen, så at poserne kan hænges når den ikke bruges.

Realiseringen af disse genanvendelige bulk-food poser vil kun tage dig et par minutter, men hver pose kan tjene dig godt i flere måneder og endda år. Ikke blot vil du minimere virkningerne af plastic brug i miljøet, men du vil også spare din husstand fra dusinvis af ubrugte plastposer efter hver dagligvarer session.