E2r

Hvordan at plante et træ i en container

Plante et træ i en beholder kan være en smule udfordrende, men det kan med held gjort. Nogle vigtige retningslinjer at følge, når plante et træ er skitseret i denne artikel.

Trin 1

VÆLG DIT træ:

Hvordan at plante et træ i en container. VÆLG træer, klarer sig godt i containere.
Hvordan at plante et træ i en container. VÆLG træer, klarer sig godt i containere.

Dit første og vigtigste prioritet er at vælge sort og størrelsen af træet, som du ønsker at plante i en gryde. Uddan dig selv om træet, du vælger at afgøre, om den vil trives, hvis plantet i en container.

Vælg et træ, der kommer i en beholder (ikke en rodklumpen) at omplante i din egen gryde. Mange havecentre og planteskoler sælger træer uden root bolde i disse dage.

Trin 2

VÆLG træer, klarer sig godt i containere:

  • Stedsegrønne Træer: Dwarf Alberta Spruce, Arborvitae, Bonsai Juniper, Arizona Cypern, Blue Spruce, Yew og andre.
  • Blomstrende Træer: Magnolias, blomstrende kirsebær, Holly, Crape Myrtle, Kornel, Juneberry, Yellowwood, Gingko Maidenhair og andre.
  • Løvtræer: Red japanske ahorn, birk, Locust, White Birch, ahorn, Dwarf koreanske Lilac, og andre.
  • Frugttræer: Lemon, Lime, Orange, Mango, Papaya

Trin 3

Vælg en passende beholder:

Dit næste skridt er at købe en gryde eller container, der vil passe træet, du har valgt at plante. Hvis din plan er at forlade dit træ i sin pot på ubestemt tid, skal du sørge for puljen vil være stor nok til at understøtte den modne størrelsen på din træ. Hvis du pottemuld træet at omplante til din have eller baggård på et senere tidspunkt, kan beholderen være en smule mindre end nødvendigt for en fuldvoksen træ. Egnede beholdere til træer kan være fremstillet af træ, keramik, plast, beton eller ler. Alle beholdere skal have huller i bunden for passende afløb. Indstil din pottede træ på en træfod at give mulighed for god luftcirkulation og afløb.

Trin 4

Vælg en passende beholder. STED keramikskår IN BUNDEN AF container.
Vælg en passende beholder. STED keramikskår IN BUNDEN AF container.

STED keramikskår IN BUNDEN AF container:

Placer stykker af potteskår over hullerne i bunden af din container. Dette sikrer, at alle dine gode pottemuld ikke vasker ud af hullerne, når træet er vandes. Nødvendige jordens næringsstoffer til dit træ vil også blive tabt, hvis drænhuller er for store.

Trin 5

Pottemuld:

Potter eller andre plantning beholdere skal fyldes med en pålidelig kommerciel pottemuld, der indeholder de næringsstoffer, dit træ har brug for. Pottemuld jord er til rådighed på havearbejde centre og ofte i dagligvarer eller store discountbutikker. Blot almindelig havejord anbefales ikke, da det som regel indeholder sygdomme fra andre gamle anlæg, der kan inficere dit træ.

Trin 6

Plantning træ:

Fyld beholderen med omkring 1/4 af pottejord. Tag din nye træ fra puljen det kom i og omhyggeligt sætte det ind i sit nye beholder. Være omhyggelig med at bevare så meget af jorden omkring rødderne som muligt. Må ikke ødelægge nogen af de små feeder rødder, når du gør dette, da disse små rødder i sidste ende bliver grene på din nye træ.

Trin 7

CENTER TREE IN container:

Sørg for at du centrere dit træ korrekt som du ikke ønsker det til at se mærkeligt efter den er plantet. Sted omkring 1/2 af den resterende jord rundt omkring trærødder, stampemaskiner forsigtigt for at fjerne luftlommer. Derefter tilsættes resten af jorden og igen tamp det forsigtigt rundt. Sørg for plads nok i toppen af puljen til at placere 3 til 4 inches af kommerciel kompost hele træet. Denne top dressing vil hjælpe med at holde fugten i og også tilføje til skønheden i din nyplantet træ.

Trin 8

Vand og gødning:

Når færdig med at tilføje jord og kompost, vand træet dybt de første par gange. Efter at det som vand på en regelmæssig basis nødvendig i dit klima. Gød dit træ i det tidlige forår med en langsom frigivelse gødning for at holde det pænt og sundt.