E2r

Hvordan at rengøre en farvede badekar

Hvis du har en plettet badekar

Hvis du har en plettet badekar, det gør hele din badeværelse ser dårligt. Selvom du ikke kan altid kontrollere de pletter, der er til stede i karbad, du har magt til at gøre det gnistre igen. Hemmeligheden er så simpelt som at rense det fra tid til anden.

Hvordan at rengøre en farvede badekar. Der er også en anden måde at bruge eddike til rengøring et badekar.
Hvordan at rengøre en farvede badekar. Der er også en anden måde at bruge eddike til rengøring et badekar.

Problemet her er, at pletter i et badekar er sædvanligvis svære at fjerne. Du vil finde en masse rengøringsmidler på markedet, som ikke synes at gøre noget godt. Plus, skrappe kemikalier kan beskadige den ydre overflade på karret. God ting, at der er flere hjem retsmidler, som du kan overveje rengøring dit badekar med. Tjek disse let at følge, tips at have karbad store gnistre igen:

  • Bagepulver. Old snavs samt grime på dit badekar kan let fjernes ved magt bagepulver. Blande to dele bagepulver til én del af hydrogenperoxid. Anvend det på badekar og vente i ca 30 eller 40 minutter. Bagefter snup en ikke-slibende klud eller svamp og krat hele karret. Skyl det grundigt en gang gjort.
  • Eddike. Forbered din karbad ved at fylde det op med varmt vand. Niveauet af vand skal bare være nok til at dække alle de pletter. Derefter hældes omkring tre til fire kopper eddike til karret i et par timer. Hæld vandet fra den og begynde at skrubbe badekar har pletter. Men sørg for, at du bruger sikker og naturlig eddike til dette formål.
  • Der er også en anden måde at bruge eddike til rengøring et badekar. Påfør en god mængde af eddike på de farvede flader karbad. Lad eddike sidde på området i mindst en time. Derefter fylde karret med varmt vand. Lad vandet og eddike sidde i karret natten over. Den næste morgen, tømmes for vand og krat off området. Skyl det godt med vand for at slutte jobbet.
  • Pulveriseret sæbe. Lav en pasta ved blanding i en pulveriseret sæbe med lidt vand. Snup en vaskeklud og bruge den til at anvende dette pasta på områder, hvor der er pletter. Forlader pastaen der i 15 minutter eller mere. Skrub områder med pletten med en fugtig svamp eller klud. Skyl det godt nok bagefter.
  • Bleach. Få lige dele vand og blegemiddel. Bland dem sammen i en sprayflaske. Spray denne opløsning omkring karbad og vandhanen og fliser. Vent i 15 minutter mindst før du krat det ud med en pensel. Skyl alle skrubbede områder grundigt efter at gøre det.

Der er ikke mere brug for dig til at investere på dyre rengøringsmidler med henblik på at rense dit badekar. Med løsninger, der kan findes i dit eget hjem, kan du med held bringe tilbage den gnist af dit badekar. Plus, er du ikke risikere tilstanden af karbad, fordi du ikke bruger nogen skadelige kemikalier. Bare et tip, så der ingen alvorlige pletter vil ske igen, gøre det til et punkt til at rengøre karret ugentligt.