E2r

Hvordan at rengøre en metaloverflade

Rengøring en metaloverflade er nemt, men du skal være sikker på, hvilken type metal, du arbejder på. Den metode, du vil bruge, vil blive bestemt af typen af metallet. Uden den rette rensemetode, kunne metal farves eller ødelagt. Metaloverflader i dit badeværelse, køkken, eller bil har forskellige krav, når det kommer til rengøring. Her er nogle grundlæggende trin om, hvordan man rent en metaloverflade efter sin art.

Hvordan at rengøre en metaloverflade. Rengøring af metal husholdningsartikler.
Hvordan at rengøre en metaloverflade. Rengøring af metal husholdningsartikler.

Rengøring af metal husholdningsartikler

  • Aluminium metaller, der findes på vandhaner eller brusebad døre er almindelige metaller. For at rense det ved at starte ved at blande en lille mængde vaskemiddel med vand til dannelse af en blanding.
  • Gennembløde et stykke stof eller stof, som du vil bruge i sæbe blanding, vride det ud efter derefter tørre overfladen af metallet omhyggeligt. Gnav i en frem og tilbage bevægelse kan forårsage skade på metaloverfladen, så sørg for at tørre det let.
  • Brug en blød håndklæde eller stof til forsigtigt at gnide området grundigt tørt. Eventuel fugt tilbage på metaloverfladen kan forårsage misfarvning eller rust. Så sørg for, at det er tørt.

Rengøring smykker eller genstande fremstillet af rustfrit stål

Brug en blød håndklæde eller stof til forsigtigt at gnide området grundigt tørt. Rengøring smykker eller genstande fremstillet af rustfrit stål.
Brug en blød håndklæde eller stof til forsigtigt at gnide området grundigt tørt. Rengøring smykker eller genstande fremstillet af rustfrit stål.
  • Start med at anvende stål polish til en svamp. Rustfrit stål polish kan købes fra enhver afdeling eller smykker butik.
  • Brug svampen til at gnide den polske langs kornet af rustfrit stål.
  • Brug en blød klud eller stof til at gnide væk nogen ekstra rustfrit stål polish. Gør dette hver to til fire uger, eller efter behov for at holde punkter skinnende og mousserende.

Rengøring ædle metaller smykker eller andre genstande

  • Rengøring bløde metaller såsom guld eller platin kan være lidt kompliceret, som du kan ridse metal overfladen, hvis du ikke er forsigtig. Gør brug af rengøringsmidler lavet specielt til disse former for metaller.
  • Hvis renere løsning er en væske, kaste smykker i renere og lad det gennembløde op til en halv time. Polere det tør efter med en ren, blød klud eller stof.
  • På den anden side, hvis renere er en creme eller pasta gnide på med en svamp eller en blød klud og gnid det let. Hvis det er nødvendigt, vaske det med vand for at slippe af eventuelle ekstra produkt, der indsamler inden for eller omkring smykkesten.
  • Tør grundigt med en tør klud eller stof.

Hvis det område, du forsøger at rense helt rusten, du måske ønsker at gøre brug af en ståluldssvamp at slippe af rust. Men sørg for at teste det første i en ikke-oplagt område først, da gnide på metal mod metal kan ridse eller ødelægge overfladen. Brug ikke en barsk kemisk eller en blanding som ammoniak eller blegemiddel på en metaloverflade, fordi det vil reagere med metal forbindelser. Dette kan danne giftige dampe eller misfarve metal. Stærke kemikalier kan også forringe værdien af din kostbare smykker.