E2r

Hvordan at rengøre en vandflaske

En vandflaske synes at være så lette at rengøre

En vandflaske synes at være så lette at rengøre. Tænker, at det kun er vand, fyldes i den, kan en vandflaske ikke at blive for snavset. Dette er imidlertid kun sandt for det blotte øje. Lidt at du ved, en vandflaske allerede indeholder for meget snavs og bakterier i det. Derfor, for at beskytte sundheden for den ene bruger det, er det bedst at rense det grundigt.

Hvordan at rengøre en vandflaske. Fyld flasken med varmt vand og opvaskemiddel.
Hvordan at rengøre en vandflaske. Fyld flasken med varmt vand og opvaskemiddel.

Oftere end ikke, tegnet af en beskidt vand flaske er ikke kun være den ophobning af snavs eller uden den. Normalt kan en beskidt vandflaske påvirke smagen af det vand, der fyldes i det. Plus, det giver off en unødvendig lugt. Derfor, længe før du ser disse tegn på en beskidt vand flaske, gøre det til et punkt til at rense det meget godt. Her er hvordan du kan gøre dette:

  • Fyld flasken med varmt vand og opvaskemiddel. Begynd rengøringen ved at fylde flasken med varmt vand og en lille mængde sæbe eller opvaskemiddel. Sæt hætten tilbage på flasken og ryst den så. Efter dette, skal du åbne den igen og presse vandet ud af det.
  • Hæld bagepulver og eddike i flasken. For en mere grundig vandflaske rengøring overveje bagepulver og eddike rengøring teknikker. Bagepulver renser og fjerner lugten inde i flasken, medens eddike tager sig af både skimmel og meldug indeni. Hæld omkring to spiseskefulde bagepulver plus en halv kop eddike i flasken. Lad denne opløsning inde i flasken i fem minutter.
  • Krat vandflaske. Mens eddike og bagepulver løsning er inde i flasken, få en pensel og krat flasken indeni. Denne måde, snavs og bakterier, især dem i de olivenlunde og flaskehalsen, vil blive skyllet væk. Men hvis det sker, at du ikke har en pensel, så prøv jamme din hånd med et viskestykke indeni.
  • Skyl beholderen. Skyl vandflaske grundigt. Det er bedre at anvende varmt vand til dette formål i stedet for den almindelige Blandingsbatteri vand.
  • Lufttørre vandflasken. Lad flasken tørre i en opretstående position. Du skal dog ikke bruge håndklæder til dette formål. Håndklæder, især dem, der ikke er bleget, kan passere bakterier i flasken. I stedet tørre flasken på en rist.
  • Gemme flasken med et låg. Det er bedst at opbevare vandet med åbent låg efter at det er blevet renset. Dette vil tillade nogen overskydende vand til at fordampe i stedet for at invitere forme til form.
  • Kast vandflasker, som er svære at rengøre. Hvis din vandflaske synes for svært at rense eller indeholder for tyk mug og skimmel, bare smide flasken væk. Brug aldrig det igen, fordi flasker som dette kan forårsage alvorlig skade på dit helbred.

En gang imellem, tage lidt tid til at rense dit vand flaske

En gang imellem, tage lidt tid til at rense din vandflaske. Det betyder ikke tale om god hygiejne alene. Det beskytter også dit helbred fra bakterier og skimmel, som kan bringe dig en bestemt type sygdom. Derfor altid gøre det til en vane at rense din flaske selv med det faktum, at det kun er rent vand, at du fylde den med.