E2r

Hvordan at rengøre Fenton glas

Fenton glas er et samlerobjekt kunstværk

Fenton glas er et samlerobjekt kunstværk. Det er dog ganske delikat og kræver omhyggelig vedligeholdelse. Når du rengør det fleste især bør Fenton glas blive rørt og holdt på en måde, der ikke vil skade dens farve eller bryde det fra hinanden. Men selvom rengøring Fenton glas kræver omhu, gør det er temmelig håndterbare. Her er hvordan du kan gøre det.

  1. Støve. Den første ting du skal gøre, er at fjerne løst snavs fra Fenton glas. Gør dette ved let klappede en ren, tør klud. Være meget blid idet overskydende kraft kan beskadige glasset. Husk, at de fleste Fenton glas stykker er helt gamle og derfor kræver let berøring.
  2. Forbered vasken. Efter afstøvning off, kan du nu gå videre til at forberede vasken. Først placeres 2-3 håndklæder på gulvet og siderne af vasken. Disse vil fungere som beskyttelse, hvis Fenton glasset sker for at glide fra dine hænder. Derefter fylde vasken med vand. Du har brug for varmt vand til dette for at beskytte farven og finish af dit Fenton glas. Dernæst tilføje et par kopper opvaskemiddel. Husk ikke at bruge nogen ammoniak-baseret og syre-baserede renere at undgå at beskadige din brik. Bland opvaskemiddel og vand godt.
  3. Sæt Fenton glas i vasken. Wrap din Fenton glas i et tykt håndklæde for beskyttelse, og derefter nedsænkes i vand. Igen, vær forsigtig, når du holder glasset stykke og sætte den i. Når i vandet, dels udpakke brik, afslører kun de dele, der skal rengøres. Bruge en gammel tandbørste til at rense overfladen, men vær sikker på ikke at anvende stærkt pres, når du børster. Bare forsigtigt og let køre børsten på glasset brik og nå til dybe buler. Umiddelbart wrap af de rengjorte dele efter skrubbe, pakke og derefter de dele, der endnu mangler at blive renset. Gør dette indtil hele glasset er fjernet.
  4. Skyl Fenton glas. Når du er sikker på Fenton glas er helt ren, begynde at tømme ud sæbevand. Kontroller, at glaspladen er stadig pakket ind, som du gør dette. Derefter fylde vasken igen med rent vand. For at starte skylning, udpakke Fenton glas og forsigtigt fjerne sæberester med fingrene. Husk at let køre fingrene på glasset. Hvis der er snavs tilbage på overfladen, krat det ud med tandbørste. Gnid ikke med fingerspidserne, som du er tilbøjelige til at bruge presset, mens du gør dette. Vandsprøjt på glasset en sidste gang. Så pak det med en ren, tør, fnugfri klud.
  5. Tør Fenton glas. Tør glasset efter vask og skylning. Du kan enten lade det lufttørre eller tørre det med et rent håndklæde. Uanset hvad du vælger, så sørg for Fenton glas er helt tørt, før opbevaring. Hvis du gemmer det fugtige, vil støvpartikler holde sig til glasset og kan forårsage snavs oprustning.
Hvordan at rengøre Fenton glas. Sæt Fenton glas i vasken.
Hvordan at rengøre Fenton glas. Sæt Fenton glas i vasken.

Pas godt på din Fenton glas. Hvis det er korrekt plejes og vedligeholdes, vil det se flere år, og kan endda være en perfekt arvestykke.