E2r

Hvordan at rengøre ildelugtende sko


Hvis du nogensinde har haft et par af ildelugtende sko, så du ved, hvorfor nogen ville tigge for at vide, hvordan at rense deres ildelugtende sko. Uanset om de er dine sandaler, flip flops, sneakers eller kjole sko du nemt kan rense dine ildelugtende sko og holde dem rene for fremtiden!

Trin 1

Forhindre problemet. Ildelugtende sko er skabt af ildelugtende fødder. Eller i det mindste ved de problemer, der forårsager ildelugtende fødder -. De fjendtlige bakterier, der vokser i mørke, varme og fugtige steder (gør dine sko en ideel kandidat) Forebyggelse problemet er ikke altid let, men følgende forslag kan hjælpe med at holde problemet under kontrol.

  • Hold fødderne vasket. Afhængig af hvor slemt dine fødder er, kan du nødt til at gøre dette mere end én gang om dagen. Du kan bruge en antibakteriel sæbe for at hjælpe (bruge din hånd sæbe, hvis du er nødt til).
  • Suge dine fødder i grøn te. Grøn te har antibakterielle egenskaber og 15 minutter iblødsætning kan dræbe bakterier og hjælpe en masse.
  • Tør fødderne grundigt. Tør dine fødder med et håndklæde. Sørg for at du får mellem tæerne så godt.
  • Drys bagepulver på dine fødder til at absorbere lugt og fugt.
  • Hvor bomuld sokker som absorberer fugt bedre. Når det er muligt at vælge hvide end andre farver.

Trin 2

Hvordan at rengøre ildelugtende sko. Hold fødderne vasket.
Hvordan at rengøre ildelugtende sko. Hold fødderne vasket.

Børst snavs eller mudder fra. Ved hjælp af en blød børste, omhyggeligt børst snavs og mudder.

Trin 3

Fjern snørebånd og indstik. Fjern forsigtigt de sko skær og snørebånd. Dette vil gøre rengøringen nemmere.

Trin 4

Vask dine sko. Bland 1 kop bagepulver i tre eller fire kopper varmt vand. Brug dette til at vaske dine sko inde og ude.

Trin 5

Stuff dine sko med papir. Dette vil lade dine sko holder formen samt bidrage til at absorbere fugt. Lad dine sko tørre.

Trin 6

Drys indersiden med bagepulver. Hæld lidt bagepulver i dine sko (være generøse), og derefter ryste dem rundt til pels toppen og bunden samt siderne med bagepulver. Dumpe overskydende pulver. Dette vil hjælpe med lugt og fugt.

Trin 7

Vask snørebånd og indsætter. Kast snørebånd i vasken med resten af vasketøjet. De kan også gå gennem tørreriet. Vask indsætter i bagepulver blandingen. Lad grundigt tør.

Trin 8

Suge dine fødder i grøn te. Tør fødderne grundigt.
Suge dine fødder i grøn te. Tør fødderne grundigt.

Udskift skær og snørebånd. Dæk skær med ekstra bagepulver. Derefter erstatte dem i skoen og re-blonder dine snørebånd.

Trin 9

Afslut ydersiderne af dine sko. Med en fugtig klud tørre ydersiderne af dine sko. Dette vil fjerne enhver rest fra bagepulver vand. Lad dem tørre og derefter anvende skocreme eventuelle læderdele (hvid creme polish for hvidt læder og sort skosværte for eventuelle sort læder dele).

Trin 10

Gør daglig vedligeholdelse. Mens han arbejdede for at forhindre et problem, og vask dine sko hver dag og igen vil bidrage til ildelugtende sko problemet er det ikke vil være nok for dem med et kæmpe problem. Der er et par daglige vedligeholdelse typer af ting, der kan gøres for at holde stanken i skak!

  • Påfør bagepulver til dine sko hver dag. Ryst det i og lad det pels alle sider og dumpe overskydende.
  • Lad dine sko tørre. Hvis du nødt til at bære det samme par hver dag derefter placere dem i et godt ventileret område, så de er mest tilbøjelige til at tørre grundigt.
  • En gang om ugen spray indersiden ned med sprit, som vil dræbe bakterier og tørre hurtigt. Lad tørre.
  • Hvis disse ting ikke virker, så smid dine sko i fryseren hver aften (sted i en Ziploc pose først). Dette vil dræbe bakterier quicly uden at tilføje fugt. Tag en time før du kommer til at bære dem og tilføje dine bagepulver til dem.

Holde dine sko rene og lugt-fri kan være en multi-trins opgave for nogle af os (tro mig, jeg kender, og jeg fik at vide piger har ikke dette problem!). Tage det en dag ad gangen og finde de trin, der fungerer bedst for dig. Hvis du kan, få to par sko, så du kan rotere dem hver dag og altid har et tørt par. Uanset hvad, rense dem hver dag og igen er sikker på at hjælpe!