E2r

Hvordan at rengøre med brintoverilte

Brintoverilte er en fantastisk måde at rense alle mulige ting. Det fungerer godt ved at dræbe bakterier, kridtning poster, rengøring og endda bekæmpe mug og meldug. I virkeligheden er det en god erstatning for blegemiddel og kan bruges på alle de måder, der blegemiddel kan uden de skadelige bivirkninger, farlige dampe, og skade på miljøet. Du kan bruge blegemiddel overalt i huset og i en bred vifte af metoder til en meget sprudlende hjem, der har færre bakterier!

Trin 1

Overflader. Put hydrogenperoxid i en sprayflaske og bruge det som universalrengøringsmiddel. Dette kan bruges til apparater, tællere, dræn, parabol reoler, og andre overflader i køkkenet. Desuden kan den bruges som rengøringsassistent i brusebadet, badekar, toilet og badeværelse sink. Spray overfladen og tør den af for en frisk ildelugtende og ren overflade.

Trin 2

Hvordan at rengøre med brintoverilte. Overflader.
Hvordan at rengøre med brintoverilte. Overflader.

Gulve. Brug din sprayflaske at sprøjte gulvet ned og tør den af. Eller tilføje 1 kop peroxid til 1/2 gallon varmt vand og giver dit gulv en rigtig god skrubning.

Trin 3

Toiletter. Skvulpe hydrogenperoxid fra flasken op og omkring randen af toilettet. Pjaske yderligere brintoverilte på din pensel. Skrub toilettet som sædvanlig. Dette vil dræbe bakterier og rengør det mousserende. Det er også en god idé at sprøjte ned alle overflader på toppen, ned ad siderne, og omkring basen med brintoverilte fra din spray flaske til en meget ren effekt.

Trin 4

Mug og skimmel. Hydrogenperoxid vil dræbe mug og skimmel uden de barske resultater af blegemiddel. Sprøjt på stærkt til skimmel og meldug pletter eller pletter, og lad det sidde i ti minutter. Skrub rengøre.

Trin 5

Retter. Tilsæt 1/2 kop af peroxid til opvaskemaskinen eller parabol vandet og har renere retter. Dette vil hjælpe med rengøring, tilføje en funklende touch, og vil dræbe bakterier. Plus, hvis det bruges i en opvaskemaskine, vil hjælpe med at holde opvaskemaskinen renere længere.

Trin 6

Vaskeri. Tilføj en hætte fuld (den hvide låget på flasken) til vaskeri med omkring 1/2 af den normale mængde sæbe og du vil have renere vasketøj, der er også hvidere. Hvis du bruger blegemiddel på dine hvide derefter erstatte blegemiddel med peroxid og vask som normalt for hvide hvide uden skade af blegemiddel.

Trin 7

Trin 1. Gulve.
Trin 1. Gulve.

Pletter. Peroxid kan hjælpe med at fjerne organiske pletter fra fuger, klud og tæppe. Det kan blege så teste materialet i et sted, der ikke er så let at se. Så brug den på pletten. Hæld direkte på pletten, krat rent med en børste og skyl godt.

Trin 8

Svampe. Hold dine svampe rent ved opblødning det i hydrogenperoxid og derefter lade det tørre. Du vil gerne efterlade det i fad af peroxid (det kan fortyndes for at gøre det gå far, brug 50% vand og 50% brintoverilte). Lad sættetid fem til ti minutter (eller mere). Dette vil lade bakterierne i de dybe dele af svampen blive dræbt. Så lad det tørre i luften. Lad det tørre grundigt, før du bruger igen.


Brintoverilte er billig, nem at bruge, og kan holde dit hus rent. Brug det hele, og du vil have færre bakterier uden at tilføje farlige kemikalier til dit hus. Det er sikkert for mennesker og deres kæledyr, ikke vil skade miljøet, og vil stadig beholde dit hus rent.