E2r

Hvordan at rengøre tæpper med hund urin lugt: tæppe renere

Tips til rengøring af tæpper med PET urin og lugt

Europe elsker kæledyr, og dette faktum er dokumenteret, at en ud af fem husstande har en. Hunde er blandt favorit dyr, der skal holdes som kæledyr, der giver sandhed i talemåden "En hund er menneskets bedste ven." På samme tid, kan det få meget frustrerende, hvis dit kæledyr ikke er helt stueren og dit tæppe eller andre overflader, fortsætter med at lugte af urin, længe efter skødet er færdig. Sådanne nauseating lugte kan fjernes helt, og du kan få dit hjem lugter ligesom du ønsker det.

Hvordan at rengøre tæpper med hund urin lugt: tæppe renere. Vigtige fakta at huske.
Hvordan at rengøre tæpper med hund urin lugt: tæppe renere. Vigtige fakta at huske.

Nogle nyttige Tæpperens tips til at fjerne hunden urin lugt er vist her.

Trin 1

Vigtige fakta at huske. Ikke alle kemikalier og behandlinger til at fjerne urin lugt er effektiv i at komme af med lugten helt. Derfor er det vigtigt at shoppe rundt og finde ud af, hvad er de bedste og mest effektive produkter. Niveauet for forurening kan variere fra hus til hus, afhængig af tæppet og opbakning materiale, alderen af hunden og niveauet for nedsivning. Det er vigtigt at holde alle disse faktorer i tankerne. Et andet vigtigt faktum at huske er at undgå at bruge rengøringsmidler indeholder ammoniak, da ammoniak er stærkt lugtende og en af bestanddelene i urin. Ved hjælp af disse produkter er som en åben invitation til din hund til at tisse igen!

Trin 2

Hvis tæppet stadig er fugtig. Hvis din hund har netop tissede på gulvtæppet, så skal du ikke lade urinen til at tørre ud, da lugten intensiveres med tiden. Hvis det er muligt, rene tæpper umiddelbart efter hændelsen. Udslette den våde rum med flere lag af papir håndklæder eller toiletpapir, og tryk på dem for at lette iblødsætning så meget urin som muligt.

Trin 3

Tips til rengøring af tæpper med PET urin og lugt. Hvis tæppet stadig er fugtig.
Tips til rengøring af tæpper med PET urin og lugt. Hvis tæppet stadig er fugtig.

Gamle og tørret urin patches. Gamle og tørrede pletter kan ikke være synlige for dig i regelmæssig lys, så investere i en lille håndholdt UV-lys vil give dig mulighed for at finde dem i et mørkt rum. Put off alle lysene, lukke alle vinduer og døre og drage de nuancer at gøre rummet så mørk som muligt. Når UV-eller "sorte" lys anvendes, vil plastrene dukke op som fluorescerende mønstre.

Trin 4

Eddike løsning. Lav en opløsning af hvid eddike og vand i lige store mængder. Brug denne løsning til grundigt suge området. Brug en skurebørste at lade opløsningen helt filtrere ind i fibrene, ned til det sidste lag. Når det er gjort, udviske overskydende opløsning med papir håndklæder som i trin 2 og derefter lade tæppet tørre ud ved at tænde en fan på stedet eller brugt, og tør og våd støvsuger, hvis du ejer en. Eddike virker ved at neutralisere ammoniak i urinen, og dermed fjerne den grimme lugt.

Trin 5

Bagepulver. Drys bagepulver gavmildt over tørrede pletter eller pletter af urin. Forbered en blanding med en teskefuld af rengøringsmidler og 3% hydrogenperoxidopløsning og arbejde denne blanding godt ind bagepulver. Husk at bære handsker, når du blande opløsningen at opløse bagepulver, eller brug en god skrubber. Når opløsningen er gennemvædet tæppet grundigt til det nederste lag, give området til at tørre ud som i det foregående trin.


Selvfølgelig er der kommercielle produkter til rådighed på markedet, som du kan bruge i stedet for dit hjem retsmidler, men husk ikke alle af dem kan være så effektive som annonceret. Selv hvis du køber disse produkter, læse etiketten for at sikre, at ingen ammoniak eller ammoniak-baserede kemikalier anvendes i formuleringen.