E2r

Hvordan at rengøre usminkede træ

Træoverflader tilføje skønhed og varme til ethvert rum

Træoverflader tilføje skønhed og varme til ethvert rum. Hvad enten fundet på et bord, skab eller gulv, træ er uovertruffen i sin æstetiske appel. Men det tager nogle ekstra forsigtig for at holde dit træ ser rene og godt vedligeholdt, især når det er spolerede.

Du kan få din usminkede træ til at se godt uden at bryde banken! Brug nogle produkter let findes i dit køkkenskab, kan du lave din egen rengøring og konditionering løsning. Det tager ikke en masse tid, men med lidt knofedt og et par enkle trin kan du få din usminkede træ ren i jiffy. Det er nemt!

Her er hvordan man rent usminkede træ.

  1. Begynd ved at feje eller pudring af overfladen. For kabinetter og borde, skal du starte ved at fjerne overflade af eventuelle objekter eller synlig snavs og derefter give dit træ et godt rub ned med en tør klud. For gulve, feje gulvet området.
  2. Bland din rengøring løsning. I en stor skål, kombinere 4 liter vand med omkring 2 spiseskefulde olivenolie, 1 spsk flydende vaskemiddel, 1 spsk eddike og ¼ kop bagepulver. Den eddike vil skære fedt, pletter og enhver voks oprustning. Bagepulver vil tage væk enhver fedt eller snavs på overfladen og fungere som en blid slibemiddel, mens den olivenolie vil beskytte træet.
  3. Anvend din rengøring løsning på dit træ overflade med en svamp. Brug den slibende side for at give din træoverflade en blid scrub. Du behøver ikke at skrubbe for hårdt, da dine ingredienser vil hjælpe løsne snavs fra overfladen. Arbejdet langs træets årer. Må ikke mætte din svamp med for meget af dit vand rengøring løsning. Du ønsker ikke at suge dit træ i vand.
  4. Tør ned bordet med en tør klud. Sørg for, at du ikke efterlader nogen våde områder.
  5. Tilstand din usminkede træ med en blanding af 1 liter vand og 2 spsk olivenolie. Giv din træoverflade en anden rub ned med din condition løsning. Efter konditionering dit træ, tørre det ned igen med en tør klud til at tørre overfladen.
  6. Lav din egen træ polish ved at kombinere saften af en citron og ¼ olivenolie. Gnid overfladen af dit træ med denne hjemmelavet polish. Det vil gøre dit træ skinne og beskytte det mod skader, samtidig afgiver en dejlig, frisk duft.
  7. Hvis du er rengøring af gulve, kan du også bruge den samme rengøring løsning og konditionering blanding. Bare anvende det til dit trægulv med enhver form for moppe. Vride ud overskydende vand som du går sammen.
  8. At polere dit gulv, tilsættes lidt olivenolie til en spand med varmt vand. Moppe gulvet, og sørg for du vride ud overskydende vand.
Hvordan at rengøre usminkede træ. Begynd ved at feje eller pudring af overfladen.
Hvordan at rengøre usminkede træ. Begynd ved at feje eller pudring af overfladen.

Gør denne behandling mindst en gang om måneden for træborde og gulve, og blot et par gange om året for andre usminket overflader. Med en lille indsats, kan du nyde din træmøbler eller gulv i mange år fremover.