E2r

Hvordan at reparere revner i en pool deck

Swimmingpoolen er det ideelle sted for dig at chill i løbet af en meget varm sommerdag. Hvis du er velsignet med et hjem, der har en swimmingpool, chancerne er, er du ofte invitere gæster over til en grill session. Pool vedligeholdelse kan være dyrt som den mængde vand, det forbruger, at de regelmæssige kemikalier holde vandet sikkert og rent, og den tid det tager for dig at dræne og erstatte vandet kan tage en masse tid og penge.

En af de mest almindelige problemer af svømmebassiner er tilstedeværelsen af revner. Revner har utrolige magt til at henlede opmærksomheden, som sådan, er uanset hvor krystalklart vand, de revner vil stadig overmande skønheden i din pool.

  • Deal med revner som en professionel. Hvis du ønsker at bevare din swimmingpool til sin top form, reparere revnerne, så snart du diagnosticere dem. Det bedste tidspunkt at reparere revner er i de koldere årstider, og uden nogen barske sollys, der kan forårsage dig en hedeslag.
  • Markér de områder, der skal repareres. Det er bedst at arbejde på ét område ad gangen. Efterse revner omhyggeligt. Hvis revnerne er hår-lignende tynd, så bliver du nødt til at arbejde på dem for at udvide de revner. Mens dette kan lyde ulogisk, som du forsøger at reparere revner, skal du øge afstanden, så du kan ordentligt installere fyldstoffer.
  • Brug en chaser klinge monteret på en rundsav til at udvide kløften For at kontrollere om afstanden er bred nok, så prøv at indsætte en sprøjte. Hvis sprøjtens spids eller påfyldningsrøret tip kommer igennem, så du kan stoppe save igennem det. Sprøjten vil fungere som din måling guide, fordi du vil bruge den til at sætte i fyldstoffer.
  • Rengør området for eventuelt støv og snavs. Du kan bruge en sæbe og svamp til at rense området. Støv eller snavs kan være hindringer, når du lægger i fyldstoffer.
  • Køb epoxy filler fra en lokal isenkræmmer. Spørg om den korrekte brug af fyldstof, som forskellige mærker har forskellige procedurer. Udfylde de huller, indtil du opnår en jævn overflade. Tillad tilstrækkelig tid til epoxy filler til tørre. Rådfør dig med brugervejledningen for indstilling tid af epoxy filler du har købt.
  • Når fyldstoffet er helt tørt, undersøge området for eventuelt overskydende eller bump. Brug en elektrisk mølle til sand langs det område af fyldstoffet for at opnå en glat overflade. En glat overflade kan skjule enhver reparation job, så skal du sørge for sand godt. Hvis din swimmingpool er malet, så er du nødt til at genfremstille det område, således at reparationen er skjult. Køb en maling, der er af den nøjagtige eller lignende nuance, så touch-up er ikke indlysende. Påfør en base coat og lad det helt tørre, før du anvender den anden frakke. Hvis din pool er indrettet, så prøv efterligne decors at skjule reparation job. Anvende nødvendig stuk eller gips for at afslutte jobbet.

Hvordan at reparere revner i en pool deck. Deal med revner som en professionel.
Hvordan at reparere revner i en pool deck. Deal med revner som en professionel.

Lad alt for at tørre, før du tilføjer vand tilbage til din swimmingpool.