E2r

Hvordan at slippe af med bly maling

Hjerne og nervesystem skader

Hjerne og nervesystem skader, læring og adfærd problemer høreproblemer, konstant hovedpine og bremset væksten-disse er faren ved at have et højt niveau af bly i kroppen, især hos børn. Værre, dit hjem, i stedet for at give husly, kunne være synderen af at høj bly-niveau. Malinger til at male huse før 1978 i Europa, er bly-baseret. Hvis dit barn fik kontakt med, at bly-baseret maling, så vil han være i høj risiko for at have højere niveau af bly i kroppen.

Du kan beskytte din familie mod den grimme scenario, selv om

Hvordan at slippe af med bly maling. Hjerne og nervesystem skader.
Hvordan at slippe af med bly maling. Hjerne og nervesystem skader.

Du kan beskytte din familie mod den grimme scenario, selv om. Du kan slippe af bly maling og nyde en sikrere hjem. Der er to ting, du kan gøre for at slippe af bly maling-male det over eller remodel.

Mal det over

Gør kun dette, hvis den oprindelige bly er perfekt i-dingler og ikke chipping. Du skal bruge bly indkapslinger, som du kan købe fra din nærmeste maling butikker. Disse indkapslinger vil besegle blyindhold i malingen inde. Og så kan du male en topcoat på den gamle maling. Dette kan være din bedste valg, hvis du vil have den hurtigste måde at slippe af med den ledende maling. Men der er en tendens til, at den overtrukne maling vil blive fjernet eller vil danne chips efter nogle år. Men for hurtigere afhjælpning, bør dette allerede gøre det trick.

Remodel

Dette er en mere kedelig opgave, men det sikker er den sikrere måde at slippe af med bly. Det vigtigste mål for remodeling er at frigøre ledningen fra malingen. Derfor er denne teknik er mere farligt, også. Du skal kun gøre dette, når ingen børn eller gravide kvinder er omkring huset. Du bør ordentligt beskytte dig selv, også, hvis du planlægger at gøre dette. Anvend en respirator så meget som muligt. Den fælles papir maske kan ikke beskytte dig godt.

Brug ikke varmepistol

Du kan beskytte din familie mod den grimme scenario, selv om. Brug ikke varmepistol.
Du kan beskytte din familie mod den grimme scenario, selv om. Brug ikke varmepistol.

Brug ikke varmepistol, propanblæselampe, båndsliber, og tør skraber, når du fjerner bly maling. Disse ting vil kun gøre en masse af bly støv omkring huset. Det betyder, at du bliver nødt til at vente længere, før alle de ledende støv er ude af huset.

At omforme

At omforme, er du nødt til at skrabe malingen, indtil alt er fjernet fra huset. Brug en moppe eller et stykke stof fugtet med varmt vand til at tørre malingen sand. Fugten vil også forhindre ledningen fra flyve over hele huset.

Forvent føre støv til at strejfe rundt, mens du gør dette

Forvent føre støv til at strejfe rundt, mens du gør dette. Respiratoren bør beskytte dig godt. Du bliver nødt til at vente nogle dage, før bly helt væk. Efter føringen er væk, kan du allerede begynde at malerarbejde huset. Det er bedst at bede en professionel til at teste husets blyindholdet at være sikker på, at bly er på sit acceptabelt niveau, eller bedre endnu, dit hus er ikke bly længere.

Der er en anden måde at slippe af med bly maling-hyre nogen til at gøre det for dig. Sørg for, at professionelle du vil ansætte er erfaren nok til sikkert og helt fjerne bly fra dit hus. Dette kan være din dyreste løsning, men det sikker er den sikreste.