E2r

Hvordan at spare strøm

Green er et buzzword i dagens klima-bevidste global borgerskab

Green er et buzzword i dagens klima-bevidste globale borgere. Overalt, du hører nyheder om, hvordan udledningen af drivhusgasser dræber vores ozonlag. Du kan også høre om den verdensomspændende mangel på fossile brændstoffer, og at vi en dag vil blive opbrugt. En masse snak har gået på omkring vedvarende energikilder, såsom sol, vind og vandkraft. Men selv hvis vi bruger disse vedvarende energikilder, kan elbesparelser også hjælpe os med at reducere vores kulstof-fodaftryk.

Bevaring elektricitet kan ske hvor som helst, herunder i hjemmet, på kontoret, og andre steder af interesse. Her er et par punkter, som kan hjælpe dig med at spare strøm, selv gennem de mindste ting.

Hvordan at spare strøm. Luk ned, sove eller dvale.
Hvordan at spare strøm. Luk ned, sove eller dvale.
  • Luk ned, sove eller dvale. En masse mennesker, der arbejder på computere glemmer at slukke deres computere, når de forlader lokalerne. Hvis du arbejder på kontoret, kan dette ikke gøre en forskel i din elregningen, men selskabet stadig betaler for det, og energien vil stadig blive forbrugt. Gør det til et punkt til at indstille computeren til at stå af eller dvale efter længere perioder, at være væk fra dit skrivebord.
  • Tag. Power mursten, der opkræver enheder stadig kan forbruge elektricitet, mens de er tilsluttet. For eksempel, også efter din mobiltelefon er fuldt opladet sin adapter stadig trækker et par watt af elektricitet fra væggen. Tilføj alt dette op, og du vil få en håndfuld af små mængder elektricitet fra en masse enheder i dit hjem.
  • Brug naturligt lys mere effektivt. Der er ingen erstatning for naturlig belysning. Lys, der kommer fra vinduer bør maksimeres, når du er hjemme. Åbn dine vinduer og persienner og uforsætlige solskinnet i.
  • Invester i grønne apparater. Fleste apparater har en nominel effekt forbrug. For eksempel er det ikke alle køleskabe bygget lige. Det er normalt bedst at købe en, der har en bedre virkningsgrad, så det vil forbruge mindre strøm.
  • Indstil termostaten på et rimeligt niveau. Ikke varme op eller køle ned dit hus overdrevent. Dette vil resultere i ekstra strøm brugt og spildt. Men det er en god ide at lade termostaten, når du forlader dit hjem. Det tager dobbelt magt til at varme op i et hus end bare lade det køre.
  • Brug en tørresnor. Selvom det er hurtigere at tørretumbles, er du bedre stillet tørring dit tøj langs tørresnoren, sammen med vind og sol.
  • Skift til effektive armaturer. Hvis dit hjem stadig bruger glødepærer, du spilder en masse strøm. I stedet erstatte disse med sparepærer, som bruger en brøkdel af den energi, men er lysere på grund af deres effektivitet.
  • Brug power smart. Spild ikke strøm på at køre apparater, der er egentlig ikke nødvendigt. For eksempel ikke køre opvaskemaskinen, mens det er stadig halvt fuldt. Vent, indtil du får en fuld belastning. Det samme gælder for andre, ligesom vaskemaskiner. Som for køleskabet, afstå fra at åbne døren, når du stadig er usikker på, hvad emne, du vil få.