E2r

Hvordan at tage sig af badehåndklæder

Hvad er den første ting

Hvad er den første ting, du kommer til efter at træde ud af en forfriskende bad? Dit håndklæde. Tro det eller ej, kan din badehåndklæde knald eller fald at afslappet følelse efter at have taget enten en kold eller varm bad. Indpakning dig selv i en stiv håndklæde, der føles kradsende sandpapir til din hud er næppe medvirkende til afslapning, er det?

At tage sig af dine håndklæder kan hjælpe med at sikre

At tage sig af dine håndklæder kan hjælpe med at sikre, at du får mest muligt ud af deres tiltænkte funktion, samt den frodige fornøjelsen af at være indhyllet i et blødt og absorberende klud. Mere end dette, vil tage sig godt af dine håndklæder forebygge tidlig slid og ælde. I denne artikel, kan du læse mere om, hvordan at passe godt på dine håndklæder, så de vil fortsætte med at tjene dig i mange år.

  • Første brug. Hvis du ønsker, at dine håndklæder til at vare længe, skal du passe på dem lige fra starten. De badehåndklæder vises på butikshylderne i dag er normalt belagt med en speciel vandafvisende skyllemiddel. Det betyder to ting: håndklæder ser blødere og mere luftige end normalt (til visningsformål), men er ikke absorberende nok til første ibrugtagning. Før du bruger din helt nye håndklæder, vaske dem først med vand og en kop hvid eddike. Den eddike gør to ting: det vil vaske pelsen af vandfast skyllemiddel og vil sætte håndklæde farver, hvilket forhindrer hurtig fading.
  • Vask. Da badehåndklæder sjældent får super beskidt, vil du ikke behøver at bruge for meget vaskemiddel for at få dem renset. Brug i stedet kun halvdelen af det anbefalede beløb, der sædvanligvis vil være nok til at rense sengetøj og de vil også være blødere efter skylning. Brug blegemiddel kun på meget snavsede hvide håndklæder. Undgå at bruge skyllemiddel til at blødgøre dine håndklæder, fordi det vil sænke håndklæder 'sugeevne, men i stedet lag en anti-statisk ark inde i tørretumbleren. Vask aldrig alle dine håndklæder sammen. Adskil lyset fra de mørke farver og se hvert parti separat. Dette vil hjælpe med at forhindre pletter fra farve blødning. Undlad at vaske håndklæder med din anden beklædning enten, som punkter på dine andre tøj (såsom knapper, lynlåse, kroge, Velcro) kan flosse håndklæde fibre.
  • Tørring. Hvis du beslutter at hænge din håndklæder til tørre på en tørresnor, så sørg for at du vasker og hænge dem ud på en breezy dag for at undgå at få dem stive, når de tørrer. Hvis du maskinen tørre dine håndklæder, undgå at overdrive det. Også undgå at bruge høje temperaturer indstillinger, når tørretumbling dine håndklæder da varmen kan ødelægge håndklæde er fibre. I stedet tørre håndklæder på lav varme, eller alternative varmetørring og lufttørring.
  • Efter hver brug. Aldrig dumpe dine brugte håndklæder i en hæmmer. I stedet hænge dem til tørre, når du bruger dem, selv om de vil være at gå til vaskeri efter det. Sammenkrølning våde eller fugtige håndklæder i et hæmmer kan forårsage meldug at vokse på fibrene. Meldug kan være svært at fjerne og kan misfarve dine håndklæder.

Hvordan at tage sig af badehåndklæder. Hvad er den første ting.
Hvordan at tage sig af badehåndklæder. Hvad er den første ting.

Hvis du tager meget god pleje af dine håndklæder, vil de holde længere, fortsat synes smuk, og vil udføre deres opgaver hensigtsmæssigt i lang tid.