E2r

Hvordan de skal dække en spejlet væg

Du finde normalt spejlvægge i fitnesscentre og øvelokale

Du finde normalt spejlvægge i fitnesscentre og øvelokale. Hvis du ikke er tilfreds med spejlet dækket væg i dit hjem, forsøger at fjerne spejlet kan være vanskeligt at gøre. Men du kan dække spejlet væg ved hjælp af forskellige metoder. Her er nogle forslag til, hvordan du kan dække dit spejlet væg.

  • Hæng gardiner på spejlet væg. Stof gardiner er stor i at dække alle former for vægge, spejlede eller ej. Vælg gardiner lavet af stof, der enten vil matche eller kontrast til dit værelse indretning. Sørg for at købe mere end ét sæt gardiner, så du har noget at dække spejlet væg, når den nuværende sæt gardiner brug af penge. Til at hænge gardiner, vedhæfte gardinstænger til væggen lige over spejlet. Hvis spejlet er fra loft til gulv, bliver du nødt til at fastgøre stangen til loftet selv. Når stængerne er fastgjort, blot hænge gardiner at dække væggen.
  • Dæk med illustrationer. Find interessante illustrationer eller endda plakater og bruge disse til at dække spejlet væg. Hvis mere end en kunst eller plakat er nødvendig, sørg for at vælge dem, der supplerer hinanden eller i det mindste mening. Du kan bruge alle filmplakater, hvis du er en film buff, eller vælg artwork udført af en kunstner alene. Brug dobbeltklæbende tape eller klistret kit til at fastgøre illustrationen på spejlet væg. Når du bruger klæbrig kit, sørg for at det er flad og ikke bule.
  • Lav en collage. Vend det hele spejlet væg i en collage af fotos og erindringer. Brug dobbeltklæbende tape eller klistret kit, vedhæfte billeder eller postkort til væggen og skabe en en af en slags collage. Du kan underinddele væggen ind mini-collager med temaer. For eksempel har et område til barndomsminder, gymnasium fotos, begivenheder, kæledyr, rejser og meget mere.
  • Brug en skærm. Der findes forskellige typer af bevægelige foldeskærme, undertiden kaldet privatliv skærme, som du kan bruge til at blokere for visningen bag skærmen. Privacy-skærme kommer i forskellige materialer som metal, træ og stof. Der er også forskellige designs. Japanske skærme er et populært valg. Hvis væggen er bred, kan du bruge mere end én skærm til at dække hele spejlet væg.
  • Cover bruge store møbler. Hvis du har et stort kabinet, reol eller garderobe, bruge den til at blokere for visning af spejlet væg. Find andre typer af møbler, som du kan bruge til at skjule væggen fra syne.
  • Lim tynd krydsfiner over spejlet væg. Mål spejlet væg, så du ved, hvor meget krydsfiner du bliver nødt til at dække væggen. Gå til hardware butik og købe plader af krydsfiner, som du kan lime på spejlet. Krydsfiner skal være tynd nok, så det kan holde sig til den spejlede væg. Oplevede krydsfiner efter størrelse og fastgøre den til væggen med Epoxy lim. Sørg for, at spejlet væg er ren, før du bruger Epoxy lim. Ellers limen ikke må obligation korrekt Note:. Et alternativ til tynde krydsfiner er opslagstavlen. Du kan bruge epoxy lim til at fastgøre dette til spejlet væg.

Dækker en spejlet væg er nemt og kræver ikke en masse arbejde

Hvordan de skal dække en spejlet væg. Hæng gardiner på spejlet væg.
Hvordan de skal dække en spejlet væg. Hæng gardiner på spejlet væg.

Dækker en spejlet væg er let og kræver ikke en masse arbejde. Du har mange muligheder at vælge imellem. Brug den indstilling der passer til dine behov, eller supplerer det rum, hvor muren pågældende er placeret. Med lidt kreativitet kan du komme med den perfekte dækning til din spejlet væg.