E2r

Hvordan til at sprøjte male en lysekrone

Folk kan lide at sætte lysekroner i deres hjem både som en funktionel stykke, og et ornament. Deres klassiske udseende, med alle de dekorationer og tilbehør lavet af glas og metal kan gøre dig føle, at du lever i et palæ eller et palads. Men lysekroner er dyre inventar. Købe en helt ny lysekrone er ikke ligefrem den smarteste idé, når man er midt i en recession.

Har du en gammel lysekrone

Har du en gammel lysekrone? Hvis du gør det, kan du give det en flot nyt udseende ved malerarbejde det. Dette vil spare dette dyre armatur fra at blive afsat i dit loft for at samle støv og spindelvæv.

Hvis du ikke har en gammel lysekrone, kan du købe et secondhand og gøre det samme. Du kan sprøjte den med traditionel maling. Men du kan også prøve spray male det for din bekvemmelighed. Her er nogle måder, hvordan man spraymaling en lysekrone.

Sikre din lysekrone

Hvordan til at sprøjte male en lysekrone. Har du en gammel lysekrone.
Hvordan til at sprøjte male en lysekrone. Har du en gammel lysekrone.

Sikre din lysekrone. Hvis du beslutter dig for at købe en brugt lysekrone, skal du sørge for at bede om en brugervejledning. Dette vil hjælpe dig, hvis nogensinde du har nogle problemer med at installere lysekrone. Hvis du bruger din gamle lysekrone, skal du sørge for at trække stikket ud først, før du laver reparationer. Sørg for at fjerne tilbehør, der ikke indgår i sprøjteprocessen. Sæt disse arealer i et sted, der ikke kan nås af børn, således at ingen del vil gå tabt, og at du ikke vil bekymre dig om ulykker.

Fastgør en sprøjtepistol

Fastgør en sprøjtepistol. Det er bedst at sprøjte en lysekrone med metalliske nuancer, således at det vil se skinnende og nye. Dette kunne være kobber, bronze, guld eller sølv nuancer. Sørg for, at farven på spray vil matche det sted, du ønsker at placere det. Du kan også sprøjte med en solid farve, hvis du vil have det til at se unik. Dette vil tiltrække opmærksomhed fra dine besøgende.

Beskyt dig selv. Brug gamle eller arbejde tøj under dit maleri sessioner. Også dække dit ansigt og mund med en maske, så du vil ikke indånde røgen fra spray. Brug beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne.

Kig efter et sted at sprøjte

Fastgør en sprøjtepistol. Kig efter et sted at sprøjte.
Fastgør en sprøjtepistol. Kig efter et sted at sprøjte.

Kig efter et sted at sprøjte. Det er bedst for dig at hænge din lysekrone under sprøjtning. Dette vil sikre, at du ikke vil gå glip af nogen del af lysekrone, som du ønsker at sprøjte på. Du kan hænge den et eller andet sted i din garage eller udenfor, enten på et indlæg eller en gren af et træ. Vær sikker på at placere aviser eller en dråbe klud under det område, hvor du vil sprøjte, så du ikke vil forlade stedet forlader spray mærker bagefter.

Spray din lysekrone

Spray din lysekrone. Vær sikker på at du vil sprøjte mindst 12 inches væk fra lysekronen. Anvende en første coating, der er tyndt og jævnt. Du er nødt til at belægge din lysekrone med flere layerz, så det vil give finish, som du ønsker, og for at sikre, at du ikke vil gå glip af nogen del. Lad malingen tørre i 30-60 minutter før sprøjtning en anden belægning. Hvis du er færdig med den sidste belægning, lad lysekrone tørre i en hel dag.

Efter en dag

Efter en dag, vil du allerede have en ny leder lysekrone, som du kan hænge på loftet i din stue, eller spisestue, eller ethvert rum, du ønsker. Gentegning din lysekrone giver dig fornøjelsen af at have det gjort for dig selv uden at bruge så meget. Det er sjovt, også.