E2r

Hvordan du kan genbruge glas

Glas genbrug proces forvandler affald briller i funktionelle produkter. Der er millioner af flasker og glas, der er støbt-off i Europa hverdag. Hvad at tale om hele verden!

De fleste juice beholdere

De fleste juice beholdere, kan spiritus, vin og øl flasker, mad containere og sodavandsflasker genanvendes. Processen kan være ved hjælp af samfundets drop-off centre eller curbside genbrugsprogrammer. Du kan gøre noget for at redde miljøet og skabe indtægter til din familie. Læs vejledninger nedenfor om hvordan du kan genbruge glas.

Hvordan du kan genbruge glas. Bestem de typer af briller, som du kan genbruge.
Hvordan du kan genbruge glas. Bestem de typer af briller, som du kan genbruge.
 • Bestem de typer af briller, som du kan genbruge. Der er forskellige procedurer i fremstilling briller. Det er derfor vindue glas, fade, og pærer ikke kan genanvendes. De store glas genanvendelige typer er mad krukker og drikkevarer dunke.

  Husk, at briller kommer i nogen af disse tre farver: brun, grøn og transparent eller klar. Du skal sortere glas produkter gennem farve og finde G symbol på brillerne. The G logo angiver, at produktet kommer fra genbrugsglas, og derfor kan det undergå genbrug igen.

 • Forstå fordelene ved genanvendelse briller. Briller, der kan genbruges kan løbende gennemgå glas-genvindingsprocesser og de vil aldrig miste kvantitet eller kvalitet. Også processen har 20% mindre luftforurening end andre processer i genbrugsmaterialer. Det reducerer også vandforurening op til 50%. Det sparer også energi nok til at drive en 100-watt pære, som du kan bruge i timevis. Det reducerer også deponering plads, så det er miljøvenlige.

  De genvindingsprocesser af briller er en nem og sikker metode til at spare energi og oparbejdning af glasprodukter. Andre fordele er effektivitet, der sparer naturressourcer, det sparer energi, og det er nyttigt og enkel.

 • Hvordan du kan genbruge briller. Ring afdelingen for offentlige arbejder i dit land for at bestemme, hvilken type glas, der kan genbruges i dit land. Også forhøre sig om de virksomheder, som recirkulations briller. Få adresse og kontaktoplysninger på disse selskaber. En anden meddelelse alternativ er kontakt 1-800-CLEANUP at få state genanvendelse data.
  De fleste juice beholdere. Forstå fordelene ved genanvendelse briller.
  De fleste juice beholdere. Forstå fordelene ved genanvendelse briller.

  Glem ikke at spørge flaske-depositum love i din tilstand, hvis du kan få kontanter i at vende tilbage drikkevareflasker. Bemærk, at de fleste samfund 'tommelfingerregel i genbrug er at kombinere lignende farvede flasker sammen i en genanvendelse bin. Men der er steder og lejligheder, hvor briller er kombineret med folie, aluminium og tin. Sørg for, at aluminium glas dæksler fjernes, når genbrug.

 • Hvad skal man gøre, før genbrug briller. Rengør glassene før genbrug. Rengør indersiden af flaskerne. Sørg for, at dine briller ikke indeholder noget keramisk, fordi det vil inficere de briller, der vil blive genanvendt. Fjern brudte briller og blandede farvede briller. De er svære at adskille og du kan ikke genbruge dem. Du skal også kassere glas bordservice, pærer, Pyrex, vinduer og spejle.

Genbrug briller er en måde at lære folk omkring os

Genbrug briller er en måde at lære folk omkring os, at de fleste trash kan genbruges til at redde miljøet og til at generere penge. Det er et godt eksempel for unge voksne og børn. Læs og spørge at bestemme, hvordan du kan genbruge andre husholdningsartikler fælles smider som plastik, metal, gummi, og træ blandt andre. Der er penge i papirkurven. Desuden er behovet for miljømæssig bæredygtig vækst i dag er meget intens.